Povežite se s nama

Atletika

Četiri medalje za veterane

Objavljeno:

- dana

ATLETIKA

Na stadionu zagrebačkog HAAK Mladost, u organizaciji Hrvatske atletske veteranske udruge održano je 17. Otvoreno prvenstvo Hrvatske za veterane i veteranke u atletici.

Nastupilo je 145 atletičara iz 50 klubova iz Bosne i Hercegovine, Mađarske, Slovenije, Srbije i Hrvatske. Iz Varaždina su nastupila dva atletičara u četiri discipline.
Za AK Slobodu Varaždin nastupio je Zlatko Papp u bacanju diska i kugle. Osvojio je zlatnu i brončanu medalju. Zvonimir Tumpić nastupio je za Omegu boks na utrci 400 m i skoku u dalj. Osvojio je dvije zlatne medalje.

Izvor:
Foto:

Atletika

Nastavljena 24. Cross liga Drava

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

ATLETIKA

Nastavljena je 24. Cross lige Drava, 11. kolom. Nastupilo je 83 trkača i hodača.

Najbrži na najdužoj trkačkoj dionici od 5600 m bili su Robert Miller i Višnja Čonkas, na 2000m Ivan Jakop i Marija Kosi, a u hodanju na 2000 m Boris Lacković, te kod nordijskog hodanja na 2000 m Darinka Kolarić.

Izvor:
Foto:

Nastavite čitati

Atletika

Lucija Pokos i Kristina Dudek na EP u Švicarskoj

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

ATLETIKA

Članice AK Sloboda Lucija Pokos i Kristina Dudek, u sklopu hrvatske štafete nastupile su na EP u Švicarskoj. 

U kvalifikacijskoj utrci štafete na 4x100m sa Ivanom Lončarek i Nikom Župa zauzele su 15 mjesto rezultatom 45.47. Lucija i Kristina nastupile su i na kvalifikacijama štafete 4x400m zajedno sa Dorom Filipović i Marijom Hižman. Također su zauzele 15. mjesto rezultatom 3:48.10. Obje štafete rezultatima nisu ugrozile nacionalne rekorde, niti su osigurale plasman u finalne utrke ali su veliko iskustvo za mlade atletičarke.

Izvor:
Foto:

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje