FOTOfacebook

Čak šest festivalskih večeri kod Vile Bedeković bit će ispunjeno voljenim i hvaljenim kazališnim predstavama s, naravno, mnogo smijeha. Ulaznice po cijeni od 60 kuna u prodaju kreću sljedeći tjedan.

Kako se za kazališni program svake godine ne traži samo karta već i predstava više, Špancirfest u 2019. donosi čak šest komada, posloženih i raspoređenih tako da vam smijehom ispuni tjedan.

Svakog festivalskog dana, od ponedjeljka 25. 8. do petka 30.8. na programu kod Vile Bedeković će na rasporedu biti jedna predstava, a program otvara „Pod hitno na hitnu“ Kerekesh teatra. Nakon nje slijede: „Ništa ljubav samo seks“ Lude kuće (26.8.), „Šta me snađe“ Anđelke Prpić (27.8.) pa legendarni „Bogi Ivač znova“ HNK u Varaždinu (28.8.), nakon čega dolazi veliki hit „Kako je počeo rat na mom otoku“ GK Gavella i HNK Šibenik (29.8.), a kazališni program završava „Samo preko njega mrtvog“ Lude kuće (30.8.).
Ulaznice će koštati 60 kuna, a u prodaju kreću sljedeći tjedan.

Uz Božu Vreću, koji će nastupiti u petak 23.kolovoza u sklopu koncertnog programa Bedekovićke te niz kazališnih predstava koje će smijehom ispuniti tjedan, drugi festivalski vikend Špancirfesta rezerviran je za velike stvari.

Subota 31. kolovoza donosi koncert „Sve samo ne opera“ nevjerojatnog Tomislava Mužeka,
proslavljenog i nagrađivanog tenora koji se, svaki put kada nastupa u Varaždinu, zapravo vraća „doma“.

U pratnji sjajnih glazbenika: Miroslava Lesića na gitari, Tomislava Modrića na glasoviru i Mladena Kosovca na harmonici i klarinetu, Tomislav Mužek sa „Sve samo ne opera“ izvest će zanimljiv repertoar sastavljen od neobičnog spoja talijanskih kancona i klasike začinjen s popularnim skladbama koje je birao po vlastitom ukusu. Bit će tu hitova Erica Claptona, Stinga, Arsena Dedića i drugih, ali i klasičnih izvedbi Chitarre Romane i drugih kancona, naravno, sve u posebnom aranžmanu ovih divnih glazbenika.

Tamburaški sastav Centra tradicijske kulture iz Varaždina (otprilike 30 tamburaša) će, zajedno s 4 Tenora (Vladimir Garić, Đani Stipaničev, Marko Pecotić i Filip Hozjak) u nedjelju 1.rujna zatvoriti koncertni program kod Vile Bedeković.

Komentari

Komentara

loading...