Povežite se s nama

Aktualno o koronavirusu

Četvrtak: u Varaždinskoj županiji 11 novooboljelih, preminule četiri osobe

Objavljeno:

- dana

Tijekom 24 sata u Varaždinskoj županiji evidentirano je 11 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a broj novozaraženih unutar sedam dana na 100.000 stanovnika ovime je na 202.

U posljednjih tjedan dana brojimo ukupno 336 novih slučajeva.

Tijekom jučerašnjeg dana testirano je 102 uzoraka, od kojih je 34 uzoraka zaprimljeno preko COVID-ambulante od simptomatskih pacijenata. Udio pozitivnih u svim testiranim uzorcima je 11 %.

Na bolničkom liječenju u Općoj bolnici Varaždin nalaze se 172 osobe s težom kliničkom slikom. Od toga je 63 osoba na odjelu infektologije i drugim odjelima u Varaždinu, 17 u jedinici intenzivnog liječenja od kojih 16 na respiratoru, 57 ih je u Klenovniku i 35 u Novom Marofu.

Preminule su četiri osobe pozitivne na COVID-19. Ukupno je do sada evidentirano 305 preminulih osoba pozitivnih na COVID-19.

Aktualno o koronavirusu

Jedna osoba preminula zbog korone, u Općoj bolnici liječi se 20 osoba

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U Varaždinskoj županiji jučer je potvrđeno sedam novih slučajeva zaraze koronavirusom nakon što je testirano 89 osoba.

Jedna osoba je preminula od Covida-19.

U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 20 osoba.

Oporavilo se 11 osoba i broj aktivnih slučajeva je 85.

Svi zainteresirani građani cijepiti se mogu u Zavodu za javno zdravstvo Varaždinske županije, u prostorima Epidemiološke djelatnosti u Ulici F. Galinca 3 u Varaždinu – zgrada Zavoda za hitnu medicinu, 3. kat, utorkom, srijedom i četvrtkom od 8 do 12 sati. 

Nastavite čitati

Aktualno o koronavirusu

U Varaždinskoj županiji potvrđeno 16 novih slučajeva koronavirusa

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U Varaždinskoj županiji jučer je potvrđeno 16 novih slučajeva zaraze koronavirusom, nakon što su testirane 72 osobe, javio je 20. svibnja županijski Stožer.

U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 20 osoba.

Oporavilo se 20 osoba i broj aktivnih slučajeva je 83.

Svi zainteresirani građani cijepiti se mogu u Zavodu za javno zdravstvo Varaždinske županije, u prostorima Epidemiološke djelatnosti u Ulici F. Galinca 3 u Varaždinu – zgrada Zavoda za hitnu medicinu, 3. kat, utorkom, srijedom i četvrtkom od 8 do 12 sati.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje