Nakon komunalnih poduzeća u Varaždinu i Virovitici koja su na svoja vozila postavila vizual s porukom o važnosti udomljavanja, udruga Prijatelji životinja pozdravlja inicijativu vodećeg hrvatskog proizvođača deterdženata i sredstava za čišćenje, Meteor Grupe – Labud d.o.o., koja je s Prijateljima životinja pokrenula zajedničku akciju „Moj najbolji prijatelj”.

Njome se želi podići svijest javnosti o potrebi zaštite i odgovornog ponašanja prema životinjama, zaustavljanja njihove eksploatacije i zlostavljanja te potaknuti udomljavanje napuštenih životinja.

Kupnjom svakog pakiranja posebnog izdanja Čarlija, popularnog sredstva za pranje posuđa, sa simpatičnim vizualom pasa i mačaka, Labud daruje Prijateljima životinja 50 lipa, a s ciljem daljnje promocije udomljavanja životinja i zaštite životinja općenito.

Svi koji žele sudjelovati u ovoj sjajnoj humanitarnoj akciji i pomoći životinjama mogu nabaviti Čarli koji divno miriše po naranči i još bolje pere suđe.

Više informacija o akciji „Moj najbolji prijatelj” te o važnosti i mogućnosti udomljavanja nalaze se na www.prijatelji-zivotinja.hr.

 

 

Komentari

Komentara

loading...