FOTOČitatelj/Facebook

Sramotno, skandalozno i nevjerojatno je da neki mještani Maruševca do današnjih dana javno slave druga Tita pa i u Novu godinu ulaze klanjajući se njegovoj slici, smatra jedan zabrinuti čitatelj Regionalnog tjednika.

Još uvijek tu ima ljubitelja druga Tita, time se javno ponose i zamislite, na svojim Facebook stranicama objavljuju fotografije kako dočekuju Novu godinu uz osobu koja je proglašena diktatorom, zgraža se čitatelj koji nam je poslao nekoliko fotografija s novogodišnje fešte.

– Tito je kriv za brojna ubojstva tijekom svoje vladavine. Da je neko čekao Novu godinu uz sliku Pavelića i ustaške pjesme, to bi bilo u svim novinama i portalima, ali pošto je u općini Maruševec na vlasti SDP, to nije ništa čudno. Najgore je to što je općina Maruševec dala veliki broj branitelja, jedan dio je prošao srpske logore, ali tim ljudima to nije sveto, nego i dalje veličaju diktatora i krvnika – napominje čitatelj i dodaje da su fotografije snimljene u društvenom domu.

– Da je riječ o dočeku u privatnom aranžmanu, ne bi me smetalo, ali to je objekt koji je na raspolaganju svima. Sramota je da to općinske vlasti i Mjesni odbor Greda dozvoljavaju, a znaju da tu živi veliki broj branitelja koji se zgražaju da nakon toliko godina još uvijek ima ljudi koji izazivaju sukobe s tim slikama – zaključuje ogorčeni čitatelj.

 

Komentari

Komentara