Povežite se s nama

Zabava & Stil

Citroën C4 Cactus

Objavljeno:

- dana

Specijalna serija

Citroën je lansirao specijalnu seriju Citroën C4 Cactus Shine Edition, za ograničenu količinu vozila odmah raspoloživih za isporuku.

Radi se o Citroën C4 Cactus Shine Edition s odličnim i štedljivim BlueHDi 100 S&S BVM motorom po atraktivnoj cijeni od 116.900 kn koja uključuje popust od 6.000 kn uz Citroën financiranje PLUS.

U iznimno konkurentnom C segmentu, u kojem vladaju stroga pravila, Citroën C4 Cactus ističe se svojim jedinstvenim dizajnom koji je istodobno i praktičan i lijep. 
Nudi tehnološke inovacije i snažna obilježja dizajna, udobnosti, lakoće uporabe i manjih troškova uporabe. Svaki kupac može odabrati vozilo po svojoj mjeri s brojnim mogućnostima personalizacije, od boje karoserije do Airbumpa, koji istovremeno ističe dizajn vozila i štiti karoseriju.
 

Izvor:
Foto:

Zabava & Stil

FOTO Varaždinci se podsjetili na prošla vremena kada su kočije bile glavno prometalo

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Neven Bosilj u subotu je pozdravio sudionike manifestacije Dan kočija u Varaždinu koja se u organizaciji Udruge Varaždin – dan kočija, a pod pokroviteljstvom Grada Varaždina i Varaždinske županije, održala na prostoru Starog grada.

Gradonačelnik je naglasio kako mu je drago da se i ove godine već tradicionalno održava manifestacija koja nas vraća u neka davna vremena kada su kočije bile glavno prijevozno sredstvo, nije se živjelo ovako ubrzanim tempom kao danas, a suživot s konjima, plemenitim životinjama, bio je uobičajen.

– Danas djeca nemaju baš prilike da vide i promatraju uživo ove lijepe životinje, a pogotovo da isprobaju vožnju kočijom gradskim ulicama. Zato mi je drago što održavate ovu tradiciju – rekao je gradonačelnik Neven Bosilj te izrazio dobrodošlicu u Varaždin svim sudionicima.

Uz mimohod zaprega i jahača kroz grad, djeca od 6 do 16 godina mogla su sudjelovati u likovnoj koloniji, a održalo se i revijalno natjecanje kočija te natjecanje jahača u zabavnim igrama:

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Elvis Real Tribute Show, Vigor i još 50 programa na ovogodišnjim Danima Ivanca

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Počinju ovogodišnji Dana grada Ivanca koji traju od 10. lipnja do 22. srpnja.

U sklopu bogatog programa je 50 zabavnih, dječjih, kulturnih, sportskih, javnozdravstvenih i raznih drugih manifestacija koje organizira Grad u suradnji s brojnim gradskim udrugama i ustanovama, a koje će trajati idućih mjesec i pol dana.

Od glazbenog programa valja izdvojiti koncert vokalista “A strane” na glavnom ivanečkom trgu 17. lipnja od 22 sata. U utorak, 20. lipnja, u 20:30 na Kinotrgu nastupa Ante Gelo band i Alen Đuras.

U subotu, 24. lipnja, kuha se popularni Ivanečki kotlić, a u večernjim satima na Špici nastupaju Dario Mijatović i Čarobnjaci, a nakon njih Elvis Real Tribute Show. Na pozornici na trgu 1. srpnja zabavljat će popularni Vigor.

Kompletan program nađite OVDJE.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje