Povežite se s nama

Sport

Članovi PK Varaždin osvojili četiri medalje u Sisku

Objavljeno:

- dana

PLIVANJE

Na plivačkom natjecanju 8. Sveti Kvirin, mini GrandPrix za mlađe kadete i kadete u Sisku lijep rezultat ponovo su postigli članovi PK Varaždin.

 

Ukupno je nastupilo 315 natjecatelja iz 16 hrvatskih klubova te jedan klub iz BIH. Iz redova PK Varaždin nastupili su: Anamaria Cmrečak, Tamara Flegar, Petra Švetak i Lovro Pintarić. Postigli su sljedeće rezultate: Lovro Pintarić – srebrna medalja na 200 m delfin, brončana medalja na 100 m delfin, te četiri osobna rekorda (100 slobodno, 100 i 200 delfin, 200 mješovito); Petra Švetak – brončana medalja na 200 m prsno, brončana medalja na 200 m delfin, te tri osobna rekorda (100 i 200 delfin, 200 prsno); Tamara Flegar – dva osobna rekorda (100 slobodno i 100 leđno) i Anamarija Cmrečak – jedan osobni rekord (200 leđno). 

Izvor:
Foto:

Sport

Plivačica Baroka Teodora Liber Kos doplivala do tri srebra i bronce u Zagrebu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U Zagrebu je održano 10. plivačko natjecanje „Medo“, ujedno treći kadetski Grand prix ove sezone, a natjecanje je okupilo 200 plivačica i plivača iz 24 hrvatska kluba.

Plivački klub Barok predstavljali su Jana Marta Horvatić, Teodora Liber Kos, Dora Kranjčec,  Ivan Žganec Car, Jan Žganec, Karlo Petek, Fran Težački i Jan Peremin.  Svi su isplivali svoje osobne rekorde i pokazali da su itekako spremni za naredna natjecanja koja ih očekuju u ovoj sezoni.

Jedna plivačica posebno se istaknula na ovom natjecanju – Teodora Liber Kos.

Ona je u iznimno jakoj konkurenciji osvojila tri srebrne i jednu brončanu medalju. Do srebra je doplivala u disciplinama 200 m mješovito, 200 m slobodno i 800 m slobodno, dok je brončanu medalju osvojila  u disciplini 400 m mješovito. Izvrsna je bila i na 100 m prsno, gdje je zauzela 5. mjesto.

Nastavite čitati

Sport

Varaždinac Sandro Meštrić novi golman jedne od najboljih rukometnih momčadi na svijetu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Varaždinac Sandro Meštrić (25) potpisao je ugovor s poljskim Kielceom do 2023. godine.

– Drago mi je što mogu objaviti da ću od ljeta 2023. igrati za jedan od najvećih klubova na svijetu – napisao je Sandro Meštrić na svojem Facebook profilu.

On je rukometnu karijeru započeo u Rukometnom klubu Kneginec, pa je potom branio u Vidovcu i Trnovcu. Godine 2014. prešao je u GRK Varaždin 1930 iz kojeg je u zimi prošle godine prešao u francuski Pays d’Aix UC. Tamo se zadržao do ljeta te je prešao u slovensku Ribnicu.

Sad je postao novi golman Kielcea, osvajača Lige prvaka.

On će biti drugi Hrvat u najboljoj poljskoj momčadi, budući da je njezin član i Igor Karačić.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje