SAVATE

Fight Club Kovačić organizator je međunarodnog turnira “Croatia savate Open” koji će se održati 19. rujna ove godine u Areni Varaždin. 

Ovo je treće izdanje Croatia savate open-a i jedan je od najveći savate turnir u Europi i svijetu, koji je prepoznala Svjetska savate federacija te turnir uvrstila u Grand prix turnire koji će se bodovati na svjetskoj rang ljestvici najboljih boraca.
Svake godine na turniru se okupe najbolji borci savate boksa u svijetu. Dolaze najutjecajniji ljudi svjetskog savate boksa, pa će tako i ovaj puta gosti turnira biti predsjednica Svjetske savate federacije Julie Gabriel, dopredsjednik Gilles Le Duigou, predsjednik francuskog savate saveza Joel Dhumez, predsjednica Europske sudačke organizacije Maja Odžić i drugi.
Svoj dolazak su potvrdile ekipe iz Francuske, Engleske, Mađarske, Srbije, Slovenije, Italije, Grčke a čekaju se potvrde još nekih reprezentacija.
Turnir će se održavati tijekom cijelog dana dok navećer će se doržati najbolja izabrana finala te meč većeri za juniorskog prvaka svijeta u combatu između dvoje najboljih svjetskih savate juniora Jurice Škoraneca iz F.C Kovačić i Kevina Andrazea iz Francuske.

Izvor:
Foto:

Komentari

Komentara