Povežite se s nama

Međimurje

Danas na Špancirfestu: zanimljivi performeri iz Italije, koncerti Letećeg odreda i Pipsa

Objavljeno:

- dana

PROGRAM, 21. KOLOVOZA

Na Špancirfestu nas u nedjelju, 21. kolovoza, očekuje bogati ulični program, a i niz koncerata.  

La Sbrindola, skupina koja kombinira cirkuske vještine upotpunjene ritmovima bubnjeva, nastupa ponovno: od 10 do 11 te od 19:30 do 20:30 sati na Franjevačkom trgu kod Grgura Ninskog. 

Moonlight Invasions

Na Franjevačkom trgu kod City centra u 10:30 do 11:30 sati, pa potom opet od 20:30 do 21:30 sati nastupit će atraktivni Moonlight Invasions. Riječ je o skupini iz Italije koju čine umjetnici, plesači i hodači na štulama.

La Strato

Od 11 do 12 sati na Korzu pak nastupa La Strato, koji poslijepodne od 17:30 do 18:30 sati stiže na Franjevački trg.  Bit će tu i Ormari čudnovatih stvari, i to na Korzu od 17:30 sati, a potom od 20:30 sati.

Tu su, naravno, i koncerti. Kod vile Bedeković u 20 sati stižu Urban & 4. U 21 sat u Kraljevskoj zoni na Starom gradu svirat će Leteći odred i teška industrija.

Pips, Chips & Videoclips

Na Kapucinskom trgu u 21 sat nastupaju pak Electric Swing Circus. Na PAN pozornici na Starom gradu u 22 sata će prvo svirati Repetitor, a potom od 23:30 sati Pips, Chips & Videoclips.

Cijeli program trećeg dana Špancifesta možete pogledati ovdje.

Izvor:
Foto:

Međimurje

Zajednica sportskih udruga Čakovca za programe i projekte osigurala dva milijuna kuna

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ilustracija

Zajednica sportskih udruga Čakovca poziva sportaše i sportske klubove da se jave na javni poziv putem kojeg će se isplaćivati financijske potpore za projekte i programe. Ukupna vrijednost javnog poziva je 2,07 milijuna kuna. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu je 1000 kuna, a najveći 200.000 kuna.

Prihvatljivi prijavitelji programa i projekata su udruge građana članovi Zajednice sportskih udruga Čakovca čije aktivnosti doprinose zadovoljavanju javnih potreba u sportu i ispunjavanju ciljeva i prioriteta definiranih Statutom Zajednice i javnim pozivom. Prednost u ostvarivanju financijske potpore imaju programi ili projekti koji su do sada kontinuirano sufinancirani i uspješno provedeni, koji trajno, sustavno i intenzivno utječu na korisnika, koje podnositelji programa ili projekta provode u suradnji sa srodnim udrugama i drugim pravnim i fizičkim osobama te oni koji se odvijaju na području Čakovca.

Poziv će biti otvoren do 4. veljače, a prijave će ove godine biti isključivo online.

Nastavite čitati

Međimurje

Do 23. siječnja prikupljaju se prijedlozi kandidata u izboru za najsportaše Međimurja

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Zajednica športskih udruga i saveza Međimurske županije i ove godine poziva na predlaganje kandidata za izbor najboljih sportaša Međimurja u 2021. godini. Klubovi mogu dostaviti ime po jednog kandidata iz svojeg sporta u kategorijama: najboljih sportašica i sportaša, ženske ekipe i muške momčadi te para, štafete ili posade. Predloženi kandidati trebali bi biti pojedinci i ekipe koji su članovi klubova i udruga s područja Međimurske županije te koji su ostvarili najbolji uspjeh u svom sportu.

Također, klubovi mogu dostaviti prijedloge za nagradu „Darovite sportašice i sportaši“, a kriteriji za nominaciju su: prvo mjesto na državnom prvenstvu mlađih kategorija, reprezentativni status, kategorizacija Hrvatskog olimpijskog odbora i da kandidat nije dosada nagrađivan kao daroviti sportaš.

Klubovi mogu slati i prijedloge za dodjelu priznanja „Franjo Punčec“ koje se dodjeljuje kao priznanje za životno djelo i godišnje priznanje.

Županijska Zajednica športskih udruga i saveza u suradnji s Udrugom sportskih novinara Međimurja i ove će godine izabrati dobitnika natječaja u izboru „Sportski fair-play potez 2021. godine“.

U obzir će doći svi prijedlozi koji budu dostavljeni do 23. siječnja.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje