Povežite se s nama

Zabava & Stil

Danas OK. A sutra?

Objavljeno:

- dana

Kako prepoznati je li vaš partner onaj pravi?

Je li on onaj pravi? Iako smo se svi nagledali filmova u kojima su žene već na temelju prvog pogleda znale da je riječ o muškarcu s kojim će provesti ostatak života, stvarnost je drugačija.

Za bolje sutra

Zapravo, malo je žena koje danas to mogu reći na temelju samo jednog pogleda jer puno je čimbenika koji utječu na sretan život udvoje. Ako ste među onima koje sumnjaju u to da vaš partner nije onaj za sva vremena, vjerojatno to nije bez vraga! Kako biste otkrile je li vaš osjećaj ispravan ili ne, psiholozi navode niz znakova po kojima možete zaključiti jesu li vaše sumnje opravdane i, bez obzira na veliku ljubav i dobar seks, prekinuti vezu već danas kako ne biste patile sutra. Evo i nekoliko glavnih znakova koji su razlog da svom parteru kažete – goodbye!
 
Neki od znakova da ima budućnosti su međusobno razumijevanje, tolerancija, spremnost na kompromise i zajednički interesi. Podržava li vas u karijeri? Je li vam potpora u teškim trenucima ili vam je netko drugi rame za plakanje? Planira li kupnju stana zajedno s vama, želi li djecu? Možda su vam neka od ovih pitanja sada smiješna, ali jednog dana kada ćete morati duže ostati na poslu, a on neće biti spreman preuzeti brigu o djeci, pitat ćete se: “Gdje mi je ipak bila pamet?”.
 
Isto tako, ako vaš partner nije osoba koja će vas nasmijati, oraspoložiti, odagnati sve strahove, strepnje i reći vam da će sutra biti bolje, tada budućnost s njime nije baš obećavajuća, tvrde psiholozi. Zajedničko sutra neće biti blistavo ni ako se međusobno ne poštujete. Ako stalno pred prijateljima ima neumjesne komentare na vaš ili tuđi račun zbog kojih vam je neugodno u društvu, vrijeme je da se od njega oprostite i potražite nekog drugog.
 
I na kraju, ne smijete zanemarivati ni fizičku privlačnost. Istina, ljubav i seks dvije su različite stvari, no ako vas partner sada ne privlači onako kako bi trebalo, razmislite kako će tek biti s godinama. 

Hm, jesi li me prevario?

Jedan od znakova koji pokazuju da s njime nema zajedničke budućnosti je i to što mu baš ne vjerujete. Ako u svakom trenutku i svakom njegovom postupku tražite dokaze i pitate se “Što ako me prevario?”, za to sigurno postoje dobri razlozi. Olakšajte si život i prekinite vezu. Ne treba vam partner uz kojeg ćete se dobro osjećati samo uz pomoć sredstva za smirenje. 

Izvor:
Foto:

Zabava & Stil

Snima se dokumentarni film od navijačkoj skupini White Stones

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Dokumentarni film o ljudima koji su i život svoj i sreću svu ostavili Varteksu premijerno će biti
prikazan u ožujku iduće godine, 35 godina od osnivanja navijačke skupine White Stones.

Na lokacijama u Varaždinu krenulo je prije nekoliko tjedana snimanje dokumentarnog filma Čuvari tvojeg imena, o navijačkoj skupini White Stones. Stonesi već 35 godina ponosno i
beskompromisno podupiru svoj nogometni klub NK Varteks, od onog bivše kluba koji je na
prijelazu iz 20. u 21. stoljeće bio institucija hrvatskog nogometa, iz godine u godinu
predstavljajući Hrvatsku u europskim natjecanjima, do novog kluba baziranog na takozvanom
socios modelu.

Dokumentarni film Čuvari tvojeg imen pokrit će sve te povijesne trenutke uz pomoć arhivskog materijala i brojnih intervjua sa akterima na navijačkoj sceni i u NK Varteksu. Autor filma je dugugodišnji član White Stonesa Dražen Vučković, a produkciju potpisuju varaždinski filmaš Jurica Hižak i varaždinska produkcijska kuća Rebl film. Cijela filmska ekipa je iz Varaždina, a u filmu će se koristiti i isključivo glazba varaždinskih autora, bendova BKD i Denigma, Ljubomira Kerekeša, Kronje, Sabya i Žete. Arhivski materijal za potrebe snimanja filma ustupili su navijačka skupina White Stones, obitelj Herjavec, Varaždinska televizija VTV, Vladimir Mrak, Željko Hajdinjak i Mario Lovrak kojima se autor i produkcijski tim iz svega srca zahvaljuju.

Do sada su snimljena tri filmska seta od planiranih 10, a snimanje se nastavlja punom
parom i film bi trebao biti premijerno prikazan u n ožujku iduće godine, na 35. godišnjicu
osnivanja navijačke skupine White Stones. Vrijedi spomenuti i da su snimanje filma financijski pomogli brojni donatori, posebno ekipa osnivača i dugogodišnjih članova navijačke skupine White Stones koji su se okupili pod krilaticom Jageri 1990, ali i brojni sponzori te Grad Varaždin.

Podršku filmu pruža i lokalna rockerska scena tako da su organizatori Open air rock festivala Freedom Fest koji će biti održan na Stadionu Sloboda 25. svibnja ove godine, a na kojem će nastupiti bendovi Zadruga, Njake i Zadovoljština, Black Jack, The Wonderful Flying Machine, Godfathers, Najveribest, Foilers i naravno Grozni Gadovi, odlučili donirati dio novca od ulaznica koje će biti prodane u pretprodaji.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

FOTO Koncert Urbana&4 uz gudački orkestar varaždinska publika će dugo pamtiti

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Urban&4 uz gudački orkestar u subotu su napunili Arenu Varaždin.

Publika je uživala u koncertu koji je trajao više od dva sata, a donio je presjek novije i starije Urbanove glazbe. Gudački orkestar priodonio je uistinu posebnoj atmosferi u dvorani.

Lijepa i za pamćenje je kombinacija Urbanove glazbe uz gudački orkestar. Obožavatelji su cijeli koncert pjevali.

Damir Urban je cijelu večer komunicirao s publikom, zbijao šale na račun svojih godina, a poručio je da on i supruga i u nedjelju ostaju u Varaždinu da bi malo uživali.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje