VIS_Promotex
VIS_Promotex
VIS_Promotex
VIS_Promotex

Danas, 13. veljače, u 19 sati u dvorani Umjetničke škole “Miroslav Magdalenić” završni koncert održat će pijanist Ivan Bobić.

Na programu će biti djela Bacha, Beethovena, Rahmanjinova, Prokofjeva te samoga Bobića čiji je mentor izv. prof. art. Konstantin Krasnitski.

– Koncert se fotografira i bilježi audiovizualno. Cijenjena se publika moli da isključi mobitele te da ne napušta dvoranu tijekom koncerta. Ulaz je slobodan! – kažu u Umjetničkoj školi “Miroslav Magdalenić”.

Ivan Bobić (Varaždin, 1994.) rođen je u obitelji glazbenika. Sa 9 godina postaje najmlađim dobitnikom nagrade “Europa u školi” sa svojom kompozicijom “Toccatina.” Osnovno i srednje glazbeno obrazovanje stječe u Zagrebu i Varaždinu nakon čega upisuje studij Klavira na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku u klasi renomiranog bjeloruskog pijanista prof. Konstantina Krasnitskog.

Tijekom studija bilježi veći broj zapaženih nastupa u Hrvatskoj i inozemstvu te osvaja vrijedne nagrade. Održao je pijanističke recitale i autorske koncerte svoje glazbe diljem
Hrvatske, Srbije, te u Rusiji (Moskva), Makedoniji (Velež) i Kini (Quanzhou).

Komentari

Komentara

loading...