Povežite se s nama

Zabava & Stil

Dani vjenčanja u Varaždinu ove godine krajem kolovoza, na Kapucinskom trgu

Objavljeno:

- dana

Novonastali uvjeti vezani uz trenutnu epidemiološku situaciju potaknuli su neodržavanje ili odgađanje raznih manifestacija, a među onima koje će se ipak održati, ali pod drukčijim uvjetima nego dosad, su i Dani vjenčanja u Varaždinu.

Naime, deveti po redu Dani vjenčanja u Varaždinu održat će se na Kapucinskom trgu, pod pagodama, na otvorenom 28., 29. i 30. kolovoza.

– Odlučili smo našim izlagačima koji su izuzetno pogođeni postojećom krizom iz ove branše dati priliku da izlažu svoje usluge i proizvode u vrijeme kad se u Varaždinu inače održavao Špancirfest, poštujući sve preporuke Stožera civilne zaštite i HZJZ. Također smo sajamsku priredbu Dani vjenčanja u Varaždinu produžili za jedan dan, a cijene izlaganja smo za ovaj put praktički prepolovili u odnosu na prošlogodišnje. Sva tri dana sajma u večernjem terminu priređujemo zabavno glazbeni program za izlagače, posjetitelje i buduće mladence – poručuju organizatori iz Tin marketinga.

Poseban gost Dana vjenčanja je Klapa Kampanel koja nastupa u subotu, 29. kolovoza, od 21 sati, na Kapucinskom trgu u sklopu sajamske priredbe.

Program će obilježiti modne revije, prigodna prodaja, prezentacije, degustacije, revija frizura, nastup plesnih studija i razni glazbeni izvođači te proglašenje najsimpatičnijeg para čiji izbor  započinje 12. kolovoza na Facebook profilu Dani vjenčanja u Varaždinu.

Nagradu najsimpatičnijem paru na Danima vjenčanja u Varaždinu uručuje poseban gost iznenađenja iz poznatog show-a RTL televizije „Brak na prvu“ 30. kolovoza, u 14 sati.

U subotu, 29. kolovoza, paralelno sa 9. Danima vjenčanja, na Kapucinskom trgu održava se 5. Vegefest i 17. Revija mažoret timova.

– Organizacijom 9. Dana vjenčanja u Varaždinu na otvorenom prostoru u pagodama na Kapucinskom trgu, želimo cjelokupnoj javnosti, mladencima i industriji vjenčanja poslati poruku optimizma, želje i nastojanja te objektivne potrebe za radom i opstankom u postojećim okolnostima, poštujući pri tome sve epidemiološke preporuke. Život ne smije stati, ali svi moramo biti odgovorni. Dobrodošli na 9. Dane vjenčanja u Varaždinu! – navode organizatori.

Zabava & Stil

Zbog lošeg vremena otkazano je gledanje utakmice Hrvatske i Brazila na Korzu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

I dok su oni najhrabriji na varaždinskom Korzu gledali utakmicu osmine finala Svjetskog prvenstva između Hrvatske i Japana, ovaj put neće doći na svoje.

Gledanje utakmice četvrtfinala između Hrvatske i Brazila odgođeno je zbog najave lošeg, kišnog vremena.

Tako će mnogi povijesni susret Vatrenih gledati po kafićima ili iz udobnosti dnevne sobe.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Motomrazovi su subotu u Vinici, a Moto klub Bombelles najavio proslavu 20. rođendana

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U subotu, 17. prosinca, uz tradicionalni Winter party Moto klub Bombelles slavi svoj 20. rođendan.

Druženje će se održati u Društvenom domu u Maruševcu, a početak je u 17 sati.

U ovih 20 godina postojanja “Bombellesi” su sudjelovali na brojnim manifestacijama, humanitarnim akcijama, organizirali brojne motorijade i partyje i sudjelovali na mnogobrojnim eventima.

– Ova ljubav prema dva kotača nije samo hobi, nego način života, no rođendanu mogu prisustvovati svi, oni koji jesu bajkeri i oni koji nisu. Svi su pozvani! – poziv je MK-a Bombelles iz Vinice.

Također MK Bombelles ove subote, 10. prosinca, sudjeluje na Adventu u Vinici gdje imaju štand s hranom i pićem, a u 16 sati dolaze Motomrazovi kako bi podjelili poklone najmlađima.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje