Povežite se s nama

Zabava & Stil

Dani vjenčanja u Varaždinu ove godine krajem kolovoza, na Kapucinskom trgu

Objavljeno:

- dana

Novonastali uvjeti vezani uz trenutnu epidemiološku situaciju potaknuli su neodržavanje ili odgađanje raznih manifestacija, a među onima koje će se ipak održati, ali pod drukčijim uvjetima nego dosad, su i Dani vjenčanja u Varaždinu.

Naime, deveti po redu Dani vjenčanja u Varaždinu održat će se na Kapucinskom trgu, pod pagodama, na otvorenom 28., 29. i 30. kolovoza.

– Odlučili smo našim izlagačima koji su izuzetno pogođeni postojećom krizom iz ove branše dati priliku da izlažu svoje usluge i proizvode u vrijeme kad se u Varaždinu inače održavao Špancirfest, poštujući sve preporuke Stožera civilne zaštite i HZJZ. Također smo sajamsku priredbu Dani vjenčanja u Varaždinu produžili za jedan dan, a cijene izlaganja smo za ovaj put praktički prepolovili u odnosu na prošlogodišnje. Sva tri dana sajma u večernjem terminu priređujemo zabavno glazbeni program za izlagače, posjetitelje i buduće mladence – poručuju organizatori iz Tin marketinga.

Poseban gost Dana vjenčanja je Klapa Kampanel koja nastupa u subotu, 29. kolovoza, od 21 sati, na Kapucinskom trgu u sklopu sajamske priredbe.

Program će obilježiti modne revije, prigodna prodaja, prezentacije, degustacije, revija frizura, nastup plesnih studija i razni glazbeni izvođači te proglašenje najsimpatičnijeg para čiji izbor  započinje 12. kolovoza na Facebook profilu Dani vjenčanja u Varaždinu.

Nagradu najsimpatičnijem paru na Danima vjenčanja u Varaždinu uručuje poseban gost iznenađenja iz poznatog show-a RTL televizije „Brak na prvu“ 30. kolovoza, u 14 sati.

U subotu, 29. kolovoza, paralelno sa 9. Danima vjenčanja, na Kapucinskom trgu održava se 5. Vegefest i 17. Revija mažoret timova.

– Organizacijom 9. Dana vjenčanja u Varaždinu na otvorenom prostoru u pagodama na Kapucinskom trgu, želimo cjelokupnoj javnosti, mladencima i industriji vjenčanja poslati poruku optimizma, želje i nastojanja te objektivne potrebe za radom i opstankom u postojećim okolnostima, poštujući pri tome sve epidemiološke preporuke. Život ne smije stati, ali svi moramo biti odgovorni. Dobrodošli na 9. Dane vjenčanja u Varaždinu! – navode organizatori.

Zabava & Stil

U Varaždinu se sredinom travnja okušajte u skoku padobranom

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Skydive Croatia, uz podršku Grada Varaždina, ove godine omogućava svima željnima adrenalina da iskuse padobranstvo i izvedu skok padobranom s visine od 4000 metara, pri čemu će doživjeti slobodan pad u trajanju od 60 sekundi pri 200 kilometara na sat.

Naime, varaždinski aerodrom već je duže vrijeme bio padobranski neaktivan, no ove se godine iz Skydive Croatia nadaju „stvaranju jedne nove skakačke/padobranske tradicije koju ćemo uz podršku Grada Varaždina ali i svih padobranskih zaljubljenika ustrajno graditi“.

– Skokovi u Varaždinu su namijenjeni kako svim osobama koje se s padobranstvom tek susreću po prvi puta, tako i iskusnim padobrancima kojima je padobranstvo način života. Termini skakačkog vikenda održat će se od 16. do 18. travnja na Aerodromu Varaždin – poručuju organizatori, a detaljnije informacije nalaze se na ovome linku.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Ludbreg: tko će pronaći najveće pisanice?

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U organizaciji Grada Ludbrega i ove će se godine održati potraga za pisanicama.

Na prostoru Otoka mladosti, šetnice i dječjih igrališta mališani će u subotu, 3. travnja, od 10:30 moći krenuti u potragu za uskršnjim pisanicama.

Ipak nisu sve manifestacije otkazane.

Nastavite čitati