Povežite se s nama

Sport

Dejana Milosavljević: Cure su me odlično prihvatile, a u Varaždinu se osjećam kao kod kuće

Objavljeno:

- dana

Rukometašica Koke

Rukometni klub Koka u ljeto je na poziciji desnog vanjskog doveo 22-godišnju Dejanu Milosavljević. Taj potez pokazao se kao pun pogodak. 

Dejana je u šest kola Prve hrvatske rukometne lige postigla čak 59 golova, što je skoro deset po susretu. Dugom Selu je zabila je pet, Lokomotivi 11, Zametu 10, Zrinskom osam, Pitomači čak 14, a u posljednjem kolu protiv Bjelovara 11 pogodaka. 

– Jako sam zadovoljna svojim igrama. Cure su me odlično prihvatile i u Varaždinu se osjećam kao kod kuće – rekla je Dejana Milosavljević koja je svoju karijeru započela u Orijentu, kao 18-godišnjakinja je otišla u Sesvete, a posljednje dvije sezone provela je u Zametu. 

Dolaskom u varaždinski sastav ove sezone prometnula se za jednu od najboljih igračica. Ipak njezine raspucane partije nisu pomogle varaždinskom sastavu u utakmicama protiv Zrinskog i Zameta gdje su Kokice ostale bez bodova. 

Studira

– Uvijek može bolje. Pobjeda protiv Lokomotive dokaz je da možemo protiv najboljih. Ići ćemo utakmicu po utakmicu i pobjeđivati pa ćemo vidjeti koje ćemo završiti – dodala je 22-godišnjakinja koja izvanredno studira i na Ekonomskom fakultetu u Rijeci.

– Nije lako uskladiti fakultetske obveze. Zna biti naporno jer sam na relaciji Varaždin – Rijeka, no što se mora nije teško – objasnila je studentica treće godine, koja se našla i na reprezentativnom popisu. 

Za Milosavljević i Kokice nema odmora. Već u subotu čeka ih gostovanje kod Sesveta. 

– Mi uvijek idemo na pobjedu. Vjerujem da je kvaliteta na našoj strani pa dva boda ne bi trebala dolaziti u pitanje – zaključila je Milosavljević. 

Izvor:
Foto: MARKO TUŠEK/ŽRK KOKA

Sport

Županijski kup: Bednja uvjerljiva protiv Nedeljanca, slavlje i Varteksa

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Odigrani su prvi susreti polufinala Županijskog nogometnog kupa, a u oba susreta u srijedu, 17. travnja slavili su domaćini.

Na stadionu Sloboda Varteks je ugostio Ivančicu i slavio s 3:1. Ivančani su poveli već u 1. minuti preko Kostelca i s minimalnim vodstvom otišli su na odmor. No, u drugom dijelu Bumbari su okrenuli rezultat. Prvo je Glavica u 55. minuti svojim golom izjednačio rezultat, da bi ih isti igrač u 68. doveo u vodstvo Varteks. Konačni rezultat postavio je Kanceljak golom u 78. minuti.

U drugoj utakmici Bednja je ugostili Nedeljanec i pobijedila s 3:0. Beletinčani su poveli u 16. minuti golom Bosilja, a na 2:0 povisio je Pomper golom u 29. minuti, da bi treći gol za Bednju postigao Kareem Donovan u 64. minuti.

Uzvratni susreti na rasporedu su u srijedu, 1. svibnja.

Nastavite čitati

Sport

Dinamo je ipak bio prejak za nogometaše Varaždina

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Nogometaši Varaždina u srijedu, 17. travnja na Maksimiru su odigrali susret odgođenog 5. kola SuperSport HNL-a protiv zagrebačkog Dinama, a slavili su Zagrepčani s 2:1.

Trener Šafarić izveo je sastav:  Zelenika, Škaričić, Jelenić, Lamine Ba, Boršić, Lusavec, Marina – Šego, Belcar, Poldrugač – Dabro.

Modri su poveli su poveli 26. minuti preko Martina Baturine i s minimalnom prednošću otišli na odmor. Na 2:0 povisio je Gabriel Vidović u 53. minuti. Od 63. minute Varaždin je igrao s igračem manje nakon što je isključen Luka Jelinić, no Varaždinci su postali opasniji.

Domagoj Drožđek u 72. minuti uspio je smanjiti na 2:1 što je bio konačni rezultat.

Bio je to 11. poraz varaždinskog sastava koji u idućem kolu odlazi u goste Rudešu, momčadi koja je već ispala iz najvišeg ranga hrvatskog nogometa.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje