Denis Mladenović više nije stručni suradnik u Zajednici sportskih udruga Grada Varaždina.

Mladenović, koji je u varaždinsko Gradsko vijeće izabran s liste gradonačelnika Ivana Čehoka, u Zajednici sportskih udruga je zaposlen 1. veljače 2018. godine na poziciji stručnog suradnika. Mnogi zli jezici govorili su tada da je zaposlen upravo zbog toga jer je gradski vijećnik s liste gradonačelnika.

Kasnije je Mladenović u svibnju ove godine na Gradskom vijeću okrenuo leđa vladajućoj većini i gradonačelniku Ivanu Čehoku.  Nakon toga u javnost je iznio da se na njega vrše politički pritisci da svoj vijećnički mandat da na raspolaganje. No, odlučio je na kraju ostati gradski vijećnik.

Početkom rujna Mladenović je ostao bez posla u Zajednici sportskih udruga Grada Varaždina. Naime, Zajednica se odlučila na racionalizaciju materijalnih troškova i troškova zaposlenika.

Budući da je Zajednica dosad imala dvoje stručnih suradnika Anicu Sitar i Mladenovića, a Sitar u Zajednici radi pet godina, Izvršni odbor Zajednice odlučio je da je Sitar bolji izbor zbog svojih kompetencija, općeg i posebnog radnog iskustva, radnih navika i svojih ostalih karakteristika.

Mladenoviću je tako uručen poslovno uvjetovani otkaz.

Komentari

Komentara

loading...