Povežite se s nama

Sport

Deveta norma za Prvenstvo Hrvatske

Objavljeno:

- dana

PLIVANJE

Plivači Baroka nastupili su u na 3. i 4. kolu Lige regije 4 koja se održala u Sisku. 

Na natjecanju je nastupilu ukupno 265 natjecatelja iz 11 klubova, a u programu je bilo ukupno 15 disciplina. Barok je predstavljalo 17 članova, 7 muških i 10 ženskih kojima je ovo natjecanje poslužilo kao prva provjera forme u 50-metarskom bazenu u 2015. godini.

Svakako treba istaknuta da je mlađa juniorka Mirta Piskač isplivala svoju prvu „A“ normu, te je ujedno postala 9 članica Baroka koja je osigurala nastup na Prvenstvu Hrvatske koje se krajem ožujka održava u Rijeci. Od ostalih plivača treba istaknuti nastupe Martina Kocijana i Maria Vlahinje koji se već otprije isplivane norme sada potvrdili i u 50-metarskom bazenu. Kocijan na 50 i 100 slobodno, te 50 i 100 delfin, a Vlahinja na 50 i 100 delfin. Plivač s invaliditetm Karlo Rajković ostvario je odličan rezultat u utrci 100 delfin, što je odlična najava za nastavak njegove sezone.

Na natjecanju su nastupili i: Jakov Igrec, Luka Cvetko, Nikola Briški, Ivan Vitković, Maja Berkopić, Stela Grobotek, Ida Marić, Mirta Vučetić, Elena Škrapec, Dora Mihinjač, Lea Ćelić, Klara Vresk i Tihana Gazdek.Gotovo svi plivači su ostvarili zadovoljavajuće rezultate za ovaj dio sezone, stoga iz kluba ovu provjeru ocjenjuju vrlo uspješnom.

Sljedeći nastup plivače Baroka očekuje već u nedjelju 01.02. na Mini grand prix mitingu „Medo“ koji se održava u Zagrebu. Nastupit će kategorije kadeta i mlađih kadeta.

Izvor:
Foto:

Sport

Županijski kup: Bednja uvjerljiva protiv Nedeljanca, slavlje i Varteksa

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Odigrani su prvi susreti polufinala Županijskog nogometnog kupa, a u oba susreta u srijedu, 17. travnja slavili su domaćini.

Na stadionu Sloboda Varteks je ugostio Ivančicu i slavio s 3:1. Ivančani su poveli već u 1. minuti preko Kostelca i s minimalnim vodstvom otišli su na odmor. No, u drugom dijelu Bumbari su okrenuli rezultat. Prvo je Glavica u 55. minuti svojim golom izjednačio rezultat, da bi ih isti igrač u 68. doveo u vodstvo Varteks. Konačni rezultat postavio je Kanceljak golom u 78. minuti.

U drugoj utakmici Bednja je ugostili Nedeljanec i pobijedila s 3:0. Beletinčani su poveli u 16. minuti golom Bosilja, a na 2:0 povisio je Pomper golom u 29. minuti, da bi treći gol za Bednju postigao Kareem Donovan u 64. minuti.

Uzvratni susreti na rasporedu su u srijedu, 1. svibnja.

Nastavite čitati

Sport

Dinamo je ipak bio prejak za nogometaše Varaždina

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Nogometaši Varaždina u srijedu, 17. travnja na Maksimiru su odigrali susret odgođenog 5. kola SuperSport HNL-a protiv zagrebačkog Dinama, a slavili su Zagrepčani s 2:1.

Trener Šafarić izveo je sastav:  Zelenika, Škaričić, Jelenić, Lamine Ba, Boršić, Lusavec, Marina – Šego, Belcar, Poldrugač – Dabro.

Modri su poveli su poveli 26. minuti preko Martina Baturine i s minimalnom prednošću otišli na odmor. Na 2:0 povisio je Gabriel Vidović u 53. minuti. Od 63. minute Varaždin je igrao s igračem manje nakon što je isključen Luka Jelinić, no Varaždinci su postali opasniji.

Domagoj Drožđek u 72. minuti uspio je smanjiti na 2:1 što je bio konačni rezultat.

Bio je to 11. poraz varaždinskog sastava koji u idućem kolu odlazi u goste Rudešu, momčadi koja je već ispala iz najvišeg ranga hrvatskog nogometa.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje