Povežite se s nama

Crna kronika

Dječak (13) u salonu za uljepšavanje životinja ženi ukrao mobitel

mobitel, teleoperater

Objavljeno:

- dana

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje na djetetom starosti 13 godina iz Piškorovca, javlja PU varaždinska.

Kako je utvrđeno, dječak je 24. lipnja u prijepodnevnim satima u ulici Antuna Mihanovića u Varaždinu u jednom salonu za uljepšavanje životinja iskoristio nepažnju 43-godišnje žene i otuđio joj mobitel. Visina materijalne štete procjenjuje se na više od tisuću kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja mobitel je vraćen vlasnici, te je podnijeto posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu za mladež.

Crna kronika

Vozio se uz Dravu bez vozačke pa zaradio kaznu od 6000 kuna

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

D. M. (22) iz Hrašćice kažnjen je presudom Općinskog suda u Varaždinu sa 6000 kuna jer je vozio automobil prije nego li je položio vozački ispit.

Naime, auto je vozio 8. rujna 2019. godine kod derivacijskog kanala rijeke Drave.

Novčanu kaznu mora platiti od 60 dana po pravomoćnosti iste presude, a također ako plati dvije trećine kazne, smatrat će se da je ista plaćena u cijelosti.

On je krivnju priznao, a budući da je 17. rujna ove godine podnio zahtjev za izdavanje vozačke dozvole, ona će mu biti oduzeta zbog prekršaja na tri mjeseca.

Nastavite čitati

Crna kronika

U Sračincu vozača (29) zaustavile “Kobre”, a sutkinja ga je poslala u zatvor

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

policija

U Dravskoj ulici u Sračincu u srijedu, 20. listopada, u 12.15 sati policijski službenici mobilne jedinice prometne policije Ravnateljstva policije tzv. „Kobre“ zaustavili su osobno vozilo kojim je upravljao 29-godišnjak iz Gornjeg Ladanja, javila je PU varaždinska.

Provjerama je utvrđeno da vozilom upravlja prije stjecanje prava na upravljanje motornim vozilom i da se radi o višestrukom počinitelju istovrsnih prekršaja.

Zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, doveden je u Policijsku postaju Varaždin, nakon čega je doveden na prekršajni odjel Općinskog suda u Varaždinu, gdje mu je nakon saslušanja od strane sutkinje određeno zadržavanje do tri dana, te je predan u zatvor u Varaždinu.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje