Povežite se s nama

Život i društvo

Dječje božićnice: podnesite Gradu Varaždinu zahtjev za unos, ispravak ili dopunu podataka

Objavljeno:

- dana

Grad Varaždin poziva roditelje, posvojitelje, skrbnike ili staratelje djece rođene od 1.siječnja 2004. godine, koja imaju prebivalište na području Grada Varaždina, da podnesu zahtjev za unos, ispravak ili dopunu podataka upisanih u registar korisnika „dječje božićnice“.

Ako se dijete nalazi u bazi podataka i podaci u bazi Grada su točni, nije potrebno ispunjavati Zahtjev niti poduzimati nikakve daljnje radnje.

– Ako podataka o djetetu nema u bazi podataka ili podaci u bazi nisu točni, molimo roditelje/posvojitelje/skrbnike/staratelje da podnesu Zahtjev za unos, ispravak ili dopunu podataka upisanih u registar korisnika „dječje božićnice“. Uz Zahtjev je potrebno obavezno dostaviti i Izjavu o davanju suglasnosti Gradu Varaždinu za obradu osobnih podataka. Zahtjev i Izjavu je potrebno ispisati, ispuniti i potpisati te sa svim potrebnim dokumentima (popis dokumenata je u Zahtjevu) dostaviti na jedan od načina – poručuju iz Grada Varaždina.

 Načini dostave su sljedeći: skenirano na e-mail: [email protected], u pisarnicu Grada Varaždina, Trg kralja Tomislava 1 (ponedjeljkom, srijedom i četvrtkom od 7 do 15 sati, utorkom od 7 do 17 sati i petkom od 7 do 13 sati) ili poštom na adresu: Grad Varaždin, Upravni odjel za društvene djelatnosti Grada Varaždina, Petra Preradovića 10, 42 000 Varaždin.

Oni roditelji/posvojitelji/skrbnici/staratelji koji nisu u mogućnosti ispisati Zahtjev, mogu ga podići u gradskoj vijećnici grada Varaždina, Trg kralja Tomislava 1 (pisarnica).

Zahtjev za unos, ispravak ili dopunu podataka upisanih u registar korisnika „dječje božićnice“ predaje se do 19. studenog do 13 sati. Nakon navedenog roka podnašanje zahtjeva više neće biti moguće.

Korisnici dječjih božićnica koji prošle godine iste nisu podignuli, izbrisani su iz registra korisnika te moraju ponovno predati zahtjev. Više informacija na službenim stranicama GRADA VARAŽDINA.

Život i društvo

Prodaje se parcela bivšeg Varteksa u Ivancu, početna cijena 3,4 milijuna kuna

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine RH objavilo je Javni poziv za podnošenje ponuda za kupnju nekretnina u vlasništvu RH.

Među njima je i poziv za kupoprodaju zemljišta i zgrada bivšeg Varteksa u Ivancu.

Radi se o parceli od 10.532 metara četvornih, a početna cijena je 3,4 milijuna kuna.

Rok za podnošenje ponuda je 22. prosinca 2021. do 10 sati.

Podsjetimo, u ožujku 2019. država je darovala kompleks Varteksa Gradu Ivancu, a tada su se najavljivali veliki projekti. Godinu dana kasnije Grad Ivanec vratio je spomenuto zemljište državi. Sada država ponovo to zemljište prodaje.

Nastavite čitati

Život i društvo

Policija za vikend u pojačanom nadzoru svih sudionika u prometu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske i ovog će vikenda, na svim dionicama cesta na području Varaždinske županije pojačano nadzirati promet svih sudionika u prometu.

Tom će prilikom provoditi mjere i radnje na sprječavanju prekršaja iz tzv. skupine „četiri glavne ubojice u prometu“ i zaštite najugroženijih skupina sudionika u prometu.

– Skrećemo pozornost građanima da prilikom sudjelovanja u prometu poštuju prometne propise, a posebno one koji se odnose na poštivanje dopuštenih brzina kretanja vozila, vožnje pod utjecajem alkohola i droga, nepropisno korištenje mobitela za vrijeme vožnje, nekorištenje sigurnosnih pojasa i druge. Također molimo sve sudionike u prometu za strpljenje i usredotočenost na promet te da poštivanjem prometnih propisa svi zajedno doprinesemo višoj razini sigurnosti u našoj Županiji – ističu iz PU varaždinske.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje