Povežite se s nama

Moda i ljepota

Dječje frizure trebaju biti praktične

Objavljeno:

- dana

Frizerski salon

Jednostavnost dječjih frizura prestaje kada dijete samo počinje obraćati pažnju na svoj izgled i stil frizure koju želi.

Do tog razdoblja roditelji vode brigu o šišanju. Kod dječaka je nešto lakše odrediti frizuru jer jedna frizura je za sve prigode, svečane i svakodnevne, ali kod djevojčica je to ipak malo drugačije.

Treba imati na umu da su jednostavnije frizure bolje za manju djecu zato što je njihova briga tijekom dana igrati se te im kosa ne bi smjela praviti probleme u bilo kojoj aktivnosti. Djevojčicama je to teže s obzirom na to da one većinom imaju nešto dužu kosu, te im se često za svečane prigode slažu repovi, pletenice ili slično.

Pazite kod takvih frizura da kosa nije previše zategnuta kako djecu ne bi boljela glava.

Izvor:
Foto:

Moda i ljepota

Najtraženiji tretmani s epidermalnim faktorima

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Najtraženiji anti-age tretmani s najbrže vidljivim rezultatima na svjetskom tržištu su definitvno tretmani s epidermalnim faktorima rasta, koji se smatraju vrhunskim postignućem znanosti u kozmetici pomlađivanja. EGF (epidermal grow factor) su živi aktivatori staničnog života.

Oni potiču rast novih epitelnih i epidermalnih stanica i na taj način pomlađuju i regeneriraju zrelu i oštećenu kožu te otklanjaju ožiljke. To se događa jer je pomoću njih moguće potaknuti stanice da se ponašaju kao u mladosti. EGF je set proteina koji sadrže čak 54 aminokiseline, što rezultira povećanom proizvodnjom kolagena i elastina.

Proteini preokreću proces starenja kože i obnavljaju zalihe kolagena u dermisu. Najvažnije svojstvo je u tome da su rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana, a djeluju na dermalnoj i epidermalnoj razini kože.

Nastavite čitati

Moda i ljepota

Prije zime nahranite svoju kožu, no prvo je temeljito očistite

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

NJEGA KOŽE

Jesen je pravo vrijeme da nahranite, hidratizirate i pripremite kožu za nadolazeće hladne zimske dane. Odaberite hidratantnu kremu ovisno o vašem tipu kože.

Hidratacija i hranjenje kože su vrlo važni, ali je prvo potrebno napraviti piling kože. Detaljan piling važan je zapravo u svakom godišnjem dobu jer priprema kožu za bolju apsorpciju proizvoda za njegu, savjetuju na portalu Žena.hr. Možete koristiti dvije vrste piling proizvoda – one sa sitnim tvrdim česticama i one aktivne kemijski. Piling uklanja slojeve mrtve kože i otkriva mlađu i blistavu kožu. No, nemojte ga raditi više od dva puta tjedno.

Izvor:
Foto:

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje