Povežite se s nama

Život i društvo

Do najpovoljnijeg kredita uz kreditni centar Omicron

Objavljeno:

- dana

KREDITI

Kreditni centar Omicron posluje s licencom Ministarstva financija niz godina u svrhu financijskog savjetovanja i kreditnog posredovanja.

O prednostima kreditnog posredovanja i savjetovanja u Omicronu razgovarali smo s direktoricom Vladimirom Kocijan-Perši.

Štedite vrijeme

Zašto doći u Omicron? 
Odgovaramo na pitanja, pokušavamo pomoći svojim klijentima i financijski ih savjetovati o svim uvjetima banaka.  Praksa kreditnog savjetovanja u inozemstvu vrlo je popularna. Klijenti nemaju vremena obilaziti banke i sami tražiti najpovoljniji model kredita. Izuzetno mi je drago što unatrag pola godine imamo izuzetno kvalitetne klijente, koji traže najpovoljnije uvjete kreditiranja na tržištu. S druge strane, pravi nam je izazov klijent od kojeg su svi digli ruke i kojem naizgled nema pomoći: cijeli tim vijeća i razmatra opcije kreditiranja.

S kojim bankama surađujete? 
Kreditni centar Omicron surađuje s vodećim bankama. Upoznati smo s modelima, uvjetima i linijama kredita i ne dovodimo se u poziciju da u bilo kojem pogledu oštetimo interes klijenta. 

Nakon što klijent dođe do Vas, što dalje? 
Sa sobom ponesite tri zadnje isplatne liste ili izvadak mirovine, jer ćemo na temelju toga moći točno izračunati kreditnu sposobnost. Potražit ćemo za Vas najpovoljnije rješenje i omogućiti Vam kreditiranje bez dodatnih troškova i bespotrebnih polica koje ne prodajemo. Mi radimo za Vaš interes, ne za interes banke i na najvišoj smo razini profesionalnosti. Naša najveća prednost je tim educiranih mladih ljudi, pristupačnost, ljubaznost i posvećenost.

Kakve kredite imate u ponudi?
Radimo nenamjenske gotovinske i hipotekarne te namjenske stambene kredite za fizičke osobe. Za gotovinske kredite specijalizirana je kolegica Andreja Boršćak, stručna prvostupnica ekonomije smjera računovodstvo, buduća magistra poslovne ekonomije. Kolegica Ana Težački, sveučilišna prvostupnica ekonomije smjera financije i računovodstvo te magistra ekonomije smjera financije i bankarstva stručnjak je za stambene i hipotekarne kredite. Kolegica Karmen Vinter je pripravnica te je zadužena za izradu tržišnih analiza i obradu kreditnih zahtjeva. Možemo se pohvaliti s uspješnošću odobrenih kredita od 94,68 %.

Karte na stol

Koliko je iskren odnos s klijentom važan u Vašem poslu?
Povjerenje i iskrenost su najvažniji. U obostranom je interesu staviti sve karte na stol. Svi naši klijenti mogu računati na apsolutnu diskreciju.
Mogu li se kod vas osim kredita realizirati i pozajmice?

Mi ne isplaćujemo novac u gotovini. Ljudi vide spas u pozajmicama, nemojte nasjedati na lihvarske posudbe novca. Ako ste “pred zidom”, s povjerenjem se obratite nama.

GDJE SMO
Ako trebate kredit ili financijski savjet, obratite se s povjerenjem u Omicron. Sve informacije možete dobiti na brojevima telefona: 042/300-385 ili 098/482-001 od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati, na web stranicama 
www.brzi-kredit.info ili ih posjetite na adresi Braće Radić 20 u Varaždinu.

Izvor:
Foto:

Život i društvo

Predstavljen TalentMagnet, projekt kojim se želi privući mlade talente iz svih krajeva Hrvatske u Varaždin

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

TalentMagnet naziv je projekta koji je u petak 30. rujna predstavljen u Studentskom klubu SC Varaždin.

Predstavljanju, kojeg su organizirali Razvojna agencija Sjever DAN i Tekstilno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu – Studijska jedinica Varaždin nazočio je i gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Neven Bosilj.

– U pozivu na ovu manifestaciju posebno me dojmila rečenica da je sudionicima projekta jedan od ciljeva zadržavanje mladih i talentiranih osoba u našem gradu te da se primjerima dobre prakse također želi privući mlade i talentirane iz svih krajeva Hrvatske da dođu k nama i pridonose boljitku Varaždina. Želim vam dati punu podršku u tom nastojanju jer se i sam zalažem za njih. Više no ikad za ozdravljenje ukupne ekonomije potrebni su nam znanje i kreativnost mladih i talentiranih stručnjaka. Naročito se to odnosi na proizvodnju obuće i tekstila, granama industrije u kojima Varaždin ima lidersku poziciju i dugogodišnju tradiciju u hrvatskim pa i šire regionalnim okvirima – rekao je gradonačelnik Bosilj.

Ravnatelj Razvojne agencije Sjever DAN Željko Bedeković je objasnio o kakvom se projektu radi.

– Projekt TalentMagnet započeo je u sedmom mjesecu 2020. i trajat će do kraja ove godine.  Ukupna vrijednost projekta je 2,5 milijuna eura za sve partnere iz 12 zemalja. Projekt je sufinanciran iz europskog Fonda za razvoj s 85 posto. Provodimo niz pilot aktivnosti, od koncerata u P4, edukacija u Pučkom otvorenom učilištu, a danas će u Studentskom centru biti i modna revija. Smisao cijelog projekta je da zadržimo mlade na našem području jer je veliki problem odlaska mladih s podunavskog područja – dodao je Bedeković.

Sudionike projekta koji su tijekom radionica i revija mogli iskazati svoju kreativnost i talent pozdravila je i Sanja Ercegović  Ražić prodekanica za poslovanje  Tekstilno-tehnološkog fakulteta  Sveučilišta u Zagrebu koja je također ohrabrila učenike i studente da izraze svoj puni potencijal na stručnom studiju.

U nastavku je prikazan film Vedrana Hunjeka „Put pod noge“ u kojem su predstavljeni radovi, dizajn obuće i odjeće studenata stručnog studija Tekstilno-tehnološkog fakulteta.

Nastavite čitati

Život i društvo

Za sanaciju nerazvrstanih cesta oštećenih tučom Ministarstvo poljoprivrede dodijelilo 4 milijuna kuna

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Prirodna nepogoda tuča je u svibnju i lipnju ove godine nanijela štete na poljoprivrednim usjevima i nasadima, kao i na komunalnoj infrastrukturi u Varaždinskoj i još pet županija na sjeveru Hrvatske.

Vlada Republike Hrvatske je donijela odluku o dodjeli ukupno 54.000.000 kuna pomoći za štete uzrokovane tučom, od čega Ministarstvu poljoprivrede 30 milijuna kuna, 25 milijuna kuna za štete na poljoprivredi i do pet milijuna kuna za štete na nerazvrstanim cestama.

Za sanaciju oštećenih nerazvrstanih cesta na području Varaždinske županije sada je odobreno 4.010.000 kuna.

Sredstva iz državnog proračuna Varaždinska županija će, sukladno Sporazumu o pomoći za ublažavanje i djelomično uklanjanje posljedica prirodne nepogode tuče na nerazvrstanim cestama potpisanom s Ministarstvom poljoprivrede, rasporediti na jedinice lokalne samouprave koje su prijavile štete na nerazvrstanim cestama. Nešto više od 4 milijuna kuna, koje će biti isplaćene u roku od 30 dana, raspoređeno će biti na općine Bednja, Lepoglava i Maruševec.

Kad su u pitanju štete na poljoprivrednim usjevima i nasadima, Ministarstvo poljoprivrede je Varaždinskoj županiji, prema Indikativnoj raspodjeli iznosa potpore za štete u poljoprivredi, dodijelilo iznos od 5.235.000 kuna. Sukladno tome Županija je objavila Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti poljoprivrednicima za ublažavanje i djelomično uklanjanje posljedica prirodne nepogode tuče na području Varaždinske županije u 2022. godini.

Očekuje se da Ministarstvo uskoro doznači sredstva, na temelju čega će uslijediti isplata pomoć OPG-ovima, trgovačkim društvima, obrtnicima i drugim pravnim osobama registriranima za obavljanje poljoprivredne djelatnosti, a koji su ostvarili pravo na dodjelu potpora po Javnom pozivu. 

Varaždinsku županiju je, nakon tuče, pogodila i suša. Prve procjene štete od te prirodne nepogode procjenjuju se na 79,4 milijuna kuna. Gradska i općinska povjerenstva dužna su konačne štete upisati registar šteta najkasnije do konca listopada.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje