Položna licenca za profesionalnog Voditelja plesnih tehnika koja je obuhvaćala polaganje ispita koji su vlasnicu UPS Feela Romanu Ratkaj obučile za sigurnost djece u treningu, od sada je dodatno sigurnija uz stručni tim djelatnika Medicala Varaždin.

Svaki član studija Feel te najuži članovi obitelji uz predodžbu članske iskaznice imat će pogodnosti u pružanju usluge fizikalne terapije u Medicalu, centru za sportsku medicinu i rehabilitaciju pod vodstvom poznatog fizioterapeuta Tomislava Vrbnjaka koji je niz godina radio kao član stručnog stožera nogometne A reprezentacije Hrvatske, Italije, Ukrajine i reprezentacije Svijeta.

Feelovci uskoro odlaze na natjecanju u Mađarsku, a u travnju putuju na natjecanje u
Beograd.

Prethodno će pregled obaviti prim. Eduard Rod, dr. med. specijalist ortopedije, čija je uža specijalizacija iz traumatologije lokomotornog sustava. Rod je od 2019. godine službeni liječnik hrvatske A nogometne reprezentacije i član zdravstvene komisije Hrvatskog nogometnog saveza. Uz pregled specijaliste ortopeda, kontrolni pregled, moguće je obaviti punkciju zgloba i evakuaciju sadržaja, intraartikularnu aplikaciju lijeka te pripremu i aplikaciju PRP injekcije. Ovaj vrhunski tim stručnjaka bit će na usluzi Feelovcima koji su nedavno u kristalnoj dvorani hotela The Westin Zagreb osvojili pet zlata i dva srebra u konkurenciji među plesačima iz Makedonije, Bosne i Hercegovine, Slovenije te Hrvatske.

Najmanji plesači Univerzalnog Plesnog Studija Feel pod nazivom Feel Cicibani osvojili su zlato u svojoj kategoriji u stilu Show Dancea. Feel Mega Cicibani očarali su svojom novom koreografijom i odličnim outfitom te su, kao i juniorke Feel The Best, osvojili također zlato. Feel Groove pod vodstvom Davora Raića u stilu Break Dancea i Feel Modern pod vodstvom Anje Škvorc u stilu suvremenog plesa isto tako su se okitili zlatom, dok su grupa Feel Myself pod vodstvom Melani Novoselec i grupa iz Varaždinskih Toplica osvojile srebro.

Pune ruke posla voditeljice plesnih tehnika te licenciranog WADF suca Romane Ratkaj nisu je nimalo umorile da do kasnih sati bude podrška svojim plesačima, koji su zajedno s roditeljima itekako uživali u prekrasnoj kristalnoj dvorani hotela Westin u kojem se održavalo ovo spektakularno natjecanje. Feelovci će se na natjecanje dogodine itekako vratiti i okušati s novim koreografijama u novim plesnim izazovima. Uskoro odlaze na natjecanju u Mađarsku, a u travnju putuju na natjecanje u Beograd. Pripreme su u tijeku, hoteli rezervirani, a Feelovci oduševljeni novim izazovima.

Komentari

Komentara