U čitaonici Gradske knjižnice i čitaonice Ivana Belostenca u Lepoglavi ovog četvrtka, 6. lipnja, od 18 sati održat će se nova radionica po projektu „Ostvari svoj potencijal“ koji provodi Nezavisna udruga mladih (NUM), a sufinanciran je sredstvima Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

– Pokušavate naći posao i želite naučiti kako izraditi vlastiti životopis? Na što paziti i kojim se načelima voditi? Je li bolje držati se standarda ili se dodatno istaknuti? Što je sve važno navesti u molbi i kako na najbolji mogući način poslodavcu dati do znanja da ste idealan kandidat? U tom je slučaju ova radionica za vas nezaobilazna – navode iz NUM-a.

Radionicu provodi Nezavisna udruga mladih u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Regionalni ured Varaždin, te Centrom za informiranje i savjetovanje o karijeri Varaždin.

Još je jednom vrijedno napomenuti kako će svi sudionici na minimalno 50 % aktivnosti po projektu dobiti potvrdu o sudjelovanju na aktivnostima projekta „Ostvari svoj potencijal“.

Komentari

Komentara