Povežite se s nama

Zabava & Stil

Dok jednima ne smrkne, drugima ne svane: cure, Siniša Pšag više nije na tržištu – sretno je zaljubljen!

Objavljeno:

- dana

Siniša Pšak Kuglica sretno je zaljubljen.

Nakon što je smršavio malo manje od 100 kilograma, ljubimac gledatelja svih sezona “Života na vagi”, ostvario je ono što mu je bila i želja – zaljubio se.

Izabranica je zgodna Sofija Lisak.

Svoju sretnu vijest, Kuglica nije svijetu objavio sam. Na svom Instagram profilu je Marijana Batinić, voditeljica showa objavila fotografiju uz koju je napisala. “Siniša me upoznao sa svojom djevojkom”.

Međutim, Siniša u tom trenutku još nije bio spreman podijeliti sretnu vijest sa svijetom pa je Marijana uskoro, na njegovu molbu, maknula fotografiju.

I Regionalni tjednik je udovoljio njegovoj molbi – vijest nismo objavili i pustili smo golubiće da se šarmiraju u miru.

Međutim, tajna više nije tajna, sudeći prema naslovnoj slici na Sinišinom fb profilu. Zagrljeni Siniša i Sofija smiju se baš kako to zaljubljeni i rade.

Zabava & Stil

Udruga maškara Petrjaski kurent fašničko je vrijeme počela “Kurentskim skokom”

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Udruga maškara Petrjaski kurent fašničko je vrijeme počela manifestacijom “Kurentski skok” koja se održala u četvrtak, 2. veljače.

“Fašnik u Petrijancu” na rasporedu je u subotu, 11. veljače, a početak je u 15 sati. Povorka će krenuti ove godine ispred doma u Družbincu, preko Ulice Zrinski i Frankopana do restorana 4M, a nakon toga Ulicom Vladimira Nazora do OŠ Petrijanec, gdje posjetitelje očekuje šator i zabava.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Kurentskim skokom započet će obilježavanje Fašnika u Petrijancu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ispred Društvenog doma u Petrijancu u četvrtak, 2. veljače, s početkom u 19 sati, održati će se manifestacija “Kurentski skok”, koja će najaviti početak fašničkih dana.

Manifestaciju će održati Udruga maškara Petrjaski kurent.

Osim “Kurentskog skoka” 11. veljače u Petrijancu održat će se i tradicionalna manifestacija “Fašnik u Petrijancu”. Povorka za fašnik krenuti će ove godine ispred doma u Družbincu (Dravska ulica, Družbinec) preko Ulice Zrinskih i Frankopana do restorana 4M, a nakon toga ulicom Vladimira Nazora do OŠ Petrijanec, gdje sve očekuje šator i zabava.

Mještani će imati priliku i ove godine vidjeti te uživati u fašničkim ludorijama i kreativnim kostimima.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje