FOTOIvan Agnezović/Arhiva RT

Prosinac u Trgovački centar Lumini donosi brojne besplatne aktivnosti, događaje i popuste.

Već sutra, 6. prosinca, u Lumini stiže Sv. Nikola koji će se družiti i fotografirati s djecom. Sv. Nikola djecu očekuje i u subotu, 8. prosinca, kada će se održati i Varaždin Dance Open, cjelodnevno plesno natjecanje na kojem će svoje plesne vještine pokazati brojna djeca i mladi.

Natjecanje u organizaciji tvrtke RB 445 j.d.o.o. i Plesno-manekenskog studija “Lena” je otvoreno za sve plesne discipline i dobne kategorije, a održat će se od 9 do 17 sati. Prvi dio natjecanja namijenjen je za najmlađe od dvije do 12 godina, a drugi dio za natjecatelje iznad 12 godina.

Supernova

– Cilj ovog natjecanja je povezivanje plesnih organizacija različitih stilova i promicanje plesa kao umjetničkog oblika na lokalnoj i međunarodnoj razini, ali i promoviranje zdravog života – navode organizatori.

Blagdani u Lumini centru se nastavljaju posebnim pogodnostima u sklopu Obiteljske Lumini srijede 12. prosinca i akcijama povodom Dana za kuću i stan 15. prosinca. Istog dana počinje veliki Božićni sajam koji već tradicionalno okuplja brojne proizvođače i izlagače s posebnom božićnom ponudom.

Fotografiranje i druženje s djecom vikendima nakon 15. prosinca preuzima Djed Božićnjak, a u božićnom programu sudjeluje i igraonica Twister koja 22. prosinca sprema Božićni Party te Novogodišnju zabavu koja će se održati 31. prosinca točno u podne.

Lumini je pripremio i brojne nagrade za sve sudionike #LuminiFOTOBozicnatječaja koji traje do Badnjaka.

Sve što trebate jest pronaći poseban božićni zid u centru, poslikati se ispred njega i objaviti fotografiju na Facebooku te označiti najdraže osobe kojima želite „Sretne blagdane“. Najsretnije svakog ponedjeljka i na sam Badnjak očekuju vrijedne nagrade.

Komentari

Komentara