Povežite se s nama

U fokusu

Dr. Kudelić: Ja kandidat? A zašto dr. Zember ne bi ostala ravnateljica Bolnice?

Objavljeno:

- dana

VEĆ SE NAGAĐA O NASLJEDNIKU

Iako se tek čeka odluka Upravnog vijeća Opće bolnice Varaždin, već se nagađa tko bi mogao biti nasljednik dr. Sanje Zember.

S obzirom da je župan Predrag Štromar smijenio Damira Habijana i na njegovo mjesto u Upravnom vijeću imenovao mr. sc. Zouheira Bitara, fizijatra u mirovini bliskog HNS-u, osigurana je većina glasova za razrješenje ravnateljice, i to bez obzira na to hoće li osporiti ono za što ju terete, a i bez obzira na to hoće Stručno vijeće Bolnice smijeniti prim. dr. sc. Ranka Starea, svojeg dosadašnjeg predstavnika u Upravnom vijeću.

Kudelić: Gorljivo branim struku

Kao najizgledniji kandidat za ravnatelja spominje se dr. Nenad Kudelić, bivši pomoćnik sanacijskog upravitelja Bolnice Mladena Smoljanca.

– Jesam li ja kandidat za ravnatelja Opće bolnice Varaždin? Jednako kao i svaki drugi djelatnik ove Bolnice – odgovorio nam je.

Ipak, s obzirom na njegove istupe na jučerašnjoj sjednici Stručnog vijeća, na kojoj je zagovarao stavove Upravnog vijeća Bolnice i iznosio prigovore na rad aktualne uprave, moglo bi se zaključiti da je itekako „u igri“.

– Gorljivo branim struku, i to kao osoba koja je dvije godine radila taj posao. Svi mi ovdje želimo da se sve provede po zakonu. Zašto uopće govorimo o tome tko će biti ravnatelj? Zašto aktualna ravnateljica ne bi ostala na tome mjestu? Ja nemam ništa protiv toga ako se uspije obraniti od nekih navoda o kojima će odlučiti Upravno vijeće i vidjeti jesu li točno – rekao je dr. Kudelić jučer nakon Stručnog vijeća.

Dr. Grgurović: Uopće to ne razmatram

S druge strane, portal aktualno.hr je objavio da je navodno dr. Denis Grgurović, bivši voditelj Kirurgije, kandidat kojeg župan Predrag Štromar vidi na čelu Bolnice.

Međutim, on je to demantirao.

– To je potpuno neutemeljeno i uopće to ne želim razmatrati. Svoje ravnateljske mandate sam završio. To je sve što mogu reći – rekao nam je dr. Grgurović.

Izvor:
Foto: Arhiva

U fokusu

Pronađite posao po mjeri u Varaždinskoj i Međimurskoj županiji

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Lonia trgovina d.o.o. zapošljava Prodavača / Blagajnika (m/ž) na više lokacija u Varaždinskoj županiji. Poslodavac nudi stimulativna primanja, plaćene troškove prijevoza, mogućnost stalnog zapošlenja i napredovanja. Prijavite se najkasnije do 15.8.2022. putem linka.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava Komisionara / Blagajnika komisionara (m/ž) u Varaždinu. Natječaj je otvoren do 31.8.2022., a poslodavac nudi mnoge pogodnosti tijekom godine poput božićnice, uskrsnice, dara za djecu, regresa i slično. Sve detalje provjerite klikom na link.

KTC d.d. zapošljava Skladišnog radnika (m/ž) u Prelogu. Za prijavu je potrebna godina dana radnog iskustva, a poželjan je položen tečaj za viljuškaristu. Prijavite se klikom  na link ovdje do 31.8.2022.

Gi Group Staffing Solutions za svog klijenta Hrvatski Telekom zapošljavaju Tehničara za telekomunikacije (m/ž). Poslodavac nudi stimultivna primanja, bonuse na plaću, dodatne edukacije i usavršavanja te službeni automobil za potrebe rada na terenu. Prijavite se do 16.8.2022., a više informacija je dostupno klikom na link ovdje.

Workforce Ljudski Potencijal d.o.o. zapošljavaju Prodavača (m/ž) u Varaždinu. Poslodavac nudi mogućnost rada za internacionalnu modnu grupaciju, priliku za napredovanjem, stimulirajuće uvjete rada i popust za zaposlenike. Prijavite se klikom na link ovdje do 31.8.2022.

Knauf Insultaion d.o.o.  u Novom Marofu traži Proizvodno – transportnog radnika (m/ž). Poslodavac nudi rad u izazovnom i dinamičnom okruženju te priliku za osobni i profesionalni rast i razvoj. Prijavite se do 2.9.2022. na linku.

Mamut Fortis d.o.o., poznatiji kao Arena Bet, zapošljava Operatera / Blagajnika u kladionici (m/ž) u Ludbregu. Rok za prijavu je 31.8.2022. Poslodavac nudi mogućnost dodatnij stimulativnih primanja i rad u ugodnoj atmosferi, a za prijavu je potrebno poznavanje rada na računalu. Više detalja dostupno je klikom na link ovdje.

Adecco Hrvatska d.o.o. u potrazi je za Agentom za telefonsku prodaju (m/ž) u Varaždinu. Poslodavac nudi fiksnu plaću i stimulativni varijabilni dio, rad u jutarnjoj smjeni, plaćenu početnu edukaciju, rad u dinamičnoj i poticajnoj okolini te priliku za osobni i profesionalni razvoj. Prijaviti se možete do 22.8.2022.putem linka.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s traži Radnika/cu  u restoranu u Varaždinu. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, plaćen prijevoz te mogućnost napredovanja. Natječaj je otvoren do 15.8.2022. Kako se prijaviti provjerite na linku.

Multi-Star d.o.o. zapošljava Blagajnika / Blagajnicu u automat klubu u Čakovcu. Sve detalje oglasa provjerite klikom na link ovdje, a prijaviti se možete do 9.9.2022.

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

Nastavite čitati

U fokusu

Zbog Varteksovih dugovanja Grad Varaždin ovršio posrnulu tekstilnu tvrtku

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

S obzirom na to da je u srijedu Tomislav Babić podnio ostavku na funkciju predsjednika Uprave Društva Varteks d.d,. u kojoj je naveo da su razlog ostavke višemjesečni neuspješni pregovori vjerovnika oko podjele novca od prodaje nekretnina – nakon što su iscrpljene sve mogućnosti kako bi se nastavio daljnji rad tvrtke – Grad Varaždin prisiljen je pokrenuti ovrhu.

Ona se odnosi na dospjela potraživanja Upravnog ugovora i drugih nepodmirenih dospjelih potraživanja, kako bi se zaštitili financijski interesi Grada Varaždina.

Stoga je u četvrtak aktivirana zadužnica za dugovanje tvrtke Varteks d.d. po Upravnom ugovoru  u iznosu od 1.267.313,38 kuna (komunalna naknada, naknada za uređenje voda, spomenička renta) te su dostavljena Rješenja o ovrsi  tvrtke Varteks d.d. za redovni dug u iznosu od 553.274,32 kn (komunalna naknada, naknada za uređenje voda).

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje