Povežite se s nama

Sport

Druga gostujuća pobjeda OK Varaždin Volley

Objavljeno:

- dana

ODBOJKA

Mlada varaždinska ekipa OK Varaždin Volley, kojoj je prosjek godina igrača ispod 20 godina uspjela je slomiti žilavi otpor domaćina, OK Croatia i pobijediti u gostima 3:0.

U prva dva seta OK Croatia imala je prednost na tehničkom time out-u 12:10 ali su u završnici oba seta Varaždinci bili koncentriraniji te došli do pobjede ne dovodeći set u neizvjesnost.  U trećem setu OK Varaždin Volley počinje puno sigurnije i dolazi do vodstva od 19:9. Trener Marko Crkvenčić tada radi izmjene, tako da su svi igrači dobili minutažu i konačni rezultat je 25:19. Tako nakon 4. kola 1. A HOL skupine 2 OK Varaždin Volley ima dvije pobjede i dva poraza te ukupno pet bodova.
– Druga pobjeda u sezoni, pa se malo se lakše diše. Vratila dobra atmosfera u ekipu. Nismo prikazali danas vrhunsku odbojku, ali bitna su nam ta tri boda da se malo popravi stanje na ljestvici i za samopouzdanje. Mislim da se sada možemo nositi s puno jačim protivnicima. Čestitam dečkima na današnjoj pobjedi. Pred nama je novi tjedan u kojem trebamo pokušati ispraviti uočene pogreške, odigrat ćemo jednu prijateljsku utakmicu i vjerujem da ćemo se dobro pripremiti za. Očekujemo prvu domaću pobjedu u nedjelju!- najavio je trener OK Varaždin Volley Marko Crkvenčić.
Sljedeći susret igra se u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin u nedjelju 9. studenog s početkom u 19 sati, a u goste dolazi ekipa OK Zadar.  
 
OK Croatia – OK Varaždin Volley 0:3 (21:25, 21:25, 19:25)
ŠŠD Trnsko
Suci Igor Kranjić (KA) i Ksenija Jurković (SK), gledatelja 50. Vrijeme trajanja utakmice 1 sat i 15 minuta.
OK Croatia: T. Deranja(L), V. Matić, P. Gogić, M. Kovač, D. Cota, M. Herceg, B. Vidović, N. Jugo (C), M. Marelić; trener: Jozo Kovačević.
OK Varaždin Volley: M. Ivančić (L), M. Abdulaj, G. Ivančić, I. Šmitlehner, B. Modrić, L. Somođi, V. Obradović, V. Rogina, R. Stanić, S. Todorović (C), A. Bingula; trener: Marko Crkvenčić.

Izvor:
Foto:

Sport

Varaždinske rukometašice sjajno odigrale protiv Bjelovara i slavile

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Rukometašice Koke u srijedu, 25. rujna gostovanjem kod Bjelovara otvorile su 4. kolo 1. hrvatske rukometne lige za žene. Varaždinke su slavile 33:27.

Domaće rukometašice su bolje krenule u dvoboj i imale prednost 4:2. Međutim, to se brzo okrenulo na stranu Varaždinki koje u 10. minuti preuzele vodstvo i više ga ne ispuštaju do kraja susreta. Koka je u 19. minuti imala plus pet (13:8), da bi na odmor otišle s prednošću od 20:13.

U nastavku dvoboja, nije se promijenilo puno toga. Koka je nastavila povećavati svoju prednost koja je u pojedinim trenucima bila i dvoznamenkasta, a na kraju su slavile s plus šest.

Nika Strahija sa sedam i Tara Đelekovčan sa šest pogodaka su bile najučinkovitije kod Koke uz 13 obrana Sare Šopar.

Nastavite čitati

Sport

Podravina poražena od Slaven Belupa u prijateljskoj utakmici

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Nogometaši Podravine u utorak, 24. rujna u Ludbregu su odigrali prijateljski susret protiv Slaven Belupa. Gosti su slavili s 4:0.

Treneru Farmaceuta Mariju Kovačeviću susret je poslužio kao provjera za igrače koji su u posljednje vrijeme imali manju minutažu, a u akciji su bili i juniori.

Slaven je poveo preko Dominika Martinovića u 17. minuti, a preostala tri pogotka pala su u nastavku. I drugi gol zabio je Martinović, u 51. minuti, potom su se u strijelce upisali članovi juniorske momčadi Marko Aščić (75‘) i Tomaž Brdik (81‘).

– Dobro nam je došla ova utakmica. Ujutro smo imali trening, a željeli smo provjeriti igrače koji su manje igrali. Ne mogu reći da sam prezadovoljan prvim poluvremenom, kao ekipa nismo djelovali dobro, sigurno je da smo mogli i bolje – komentirao je trener Kovačević za Sportske novosti.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje