Povežite se s nama

Sport

DŠR Lančić – Knapić pobjednik 5. Memorijalnog malonogometnog turnira Dragutin Ribić – Riba

Objavljeno:

- dana

Pokorili konkurenciju

Društvo za športsku rekreaciju Salinovec zajedno sa DVD Salinovec organiziralo je u nedjelju 5. Memorijalni malonogometni turnir „ Dragutin Ribić – Riba “.

Sudjelovalo je osam ekipa koje su bile raspoređene u dvije skupine po četri ekipe. Igralo se po sistemu svatko sa svakim, a u polufinale su se plasirale dvije prvoplasirane ekipe iz svake skupine. Prije otvorenja turnira delegacija DŠR Salinovca sa članovima obitelji je odnijela aranžman na grob pokojnog Dragutina Ribića –Ribe.
Prvo mjesto i 50 posto od kotizacije, pehar i prijelazni pehar osvojila je ekipa DŠR Lančić – Knapić, drugo mjesto osvojila je USR Višnjica, pehar i 30 posto od kotizacije, dok su treće mjesto, pehar i 20 posto od kotizacije osvojili igrači Drvodjelca Ivanec.

Najbolji strijelac turnira je bio Krunoslav Pečevski iz Drvodjelca Ivanec, a najbolji golman je bio Matija Žuliček iz DŠR Lančić – Knapić.

Izvor:
Foto: DŠR Salinovec

Sport

Varaždin prodaje Teklića, izgledan je transfer u škotski Aberdeen!

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Sve je izglednije da će momčad Maria Kovačevića u sljedećoj sezoni morati bez Tonia Teklića koji ulazi u posljednju godinu ugovora s Varaždinom.

Prema informacijama Germanijaka, Škoti su ozbiljno zagrizli za 23-godišnjaka koji je minule sezone upisao 33 nastupa za NK Varaždin pri kojima je zabio osam golova i tri puta asistirao.

Iako u Varaždinu nisu baš oduševljeni ponudom škotskog Aberdeena, činjenica je daje Teklić osobno izrazio želju za odlaskom, i ona bi mogla bi na koncu presuditi.

Varaždin sigurno nije u poziciji da riskira da Teklić za šest mjeseci samostalno odlučuje o nastavku karijere.

Više o svemu pročitajte OVDJE

Nastavite čitati

Sport

Dražen Vitez: Financijski smo stabilan klub, uskoro pretvorba u sportsko dioničko društvo

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Nogometaši Varaždina završili su sezonu na 6. mjestu SuperSport HNL-a, a u pripreme za novu sezonu kreću 19. lipnja.

Donošenjem gradskog proračuna za 2023. godinu u kojem su predviđena sredstva za privatizaciju kluba iz Zagrebačke 94, napokon bi moglo doći do pretvorbe iz udruge građana u sportsko dioničko društvo.

– Malo se sve to skupa odužilo. Sad je stupio na snagu novi Zakon o sportu. Raspušteno je Povjerenstvo koje odlučuje o pretvorbi. Čekamo odluku Vlade da se imenuje novo Povjerenstvo. Što se nas tiče, mi smo sve napravili i čekamo samo jedan papir. Nadamo se da će se to riješiti kroz mjesec dana, ako ne najesen – objasnio je Vitez koji vjeruje da će klub bolje funkcionirati kao sportsko dioničko društvo.

– Mi smo jedini klub koji ulazi dobrovoljno u pretvorbu. To bi trebao biti mnogo bolji način financiranja NK Varaždin. Upita investitora je bilo više, no nitko se osobno nije došao javiti. Vjerujem da će biti zainteresiranih, jer smo financijski stabilan klub čija seniorska ekipa radi odličan posao, a uz to imamo vrlo respektabilnu nogometnu akademiju – zaključio je Vitez.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje