Povežite se s nama

Ostali sportovi

Dva programa HOO-a

Objavljeno:

- dana

ZSUGV

Hrvatski olimpijski odbor raspisao je dva programa kojima je svrha poticanje razvoja sporta u zajednicama.

Prvim programom  (Aktivna zajednica) daje se potpora stvaranju osnovnih materijalnih uvjeta za rad sa sportašima.

Drugim programom (Od sportske škole do Olimpijskih igara) potiče se razvoj sporta u zajednici, kod udruga koje kontinuirano tijekom čitave godine rade sa sportašima do 16 godina starosti, a registrirane su u sportskom klubu i natječu se za svoj sportski klub.

Pravila za provedbu i prijavu za programe, kao i sve potrebne obrasce možete pročitati na www.sport-varazdin.com ili izravno u Zajednici sportskih udruga grada Varaždina.

U slučaju interesa, popunjene obrasce u elektroničkom obliku treba poslati na mail [email protected], a najkasnije do četvrtka 25. travnja do 12.00 sati. Svaki od obrazaca sadrži 4 podobrasca (list 1, 2, 3 i 4).

Skrećemo vam pozornost na popunjavanje obrazaca za pojedini program – Osnovni podaci o predlagaču – sportskoj zajednici (ne popunjavati).

Najkvalitetnije predložene programime Zajednica športskih udruga grada Varaždina kandidirat će prema HOO-u.

Ovjeru prijave i popunu originala obrazaca izvršit će predlagač programa (ZŠUGV-a), nakon što utvrdi istinitost navoda u programskom zahtjevu te ga odaslati HOO-u.

Za sve dodatne informacije oko popunjavanja obrazaca i prikupljanja potrebne dokumentacije možete kontaktirati stručne službe ZŠUGV-a na telefon 091/2742-666.

Izvor:
Foto:

Ostali sportovi

U Trnovcu Bartolovečkom osnovan Stolnoteniski klub Visia

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U subotu 7. travnja održana je skupština udruge Sportskog društva Žabnik, na kojoj je došlo do preimenovanja udruge u STK Visia Trnovec Bartolovečki.  Uz dosadašnje djelatnosti, klub će se baviti razvojem i djelovanjem masovnog i sportskog – rekreativnog stolnog tenisa i surađivati sa školama, sličnim klubovima i društvima.  Izabrana je nova predsjednica Goranka Vincek i novo rukovodstvo.

Iz novog kluba zahvaljuju se na podršci svim članovima udruge, a osobito načelniku općine Trnovec Bartolovečki, Zvonku Šamecu.

Nastavite čitati

Ostali sportovi

STK Starr u finalu HEP Superlige!

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

STK Starr je i u drugom polufinalnom susretu s STK Pula slavio, ovaj puta rezultatom 4:1.

Najprije je Zeng Jia bio uvjerljiv protiv Tomislava Marakovića 3:0 (11:9, 11:3, 12:10), zatim je Nikola Horvat izgubio od Marina Runjića, iako je vodio 2:1 na kraju je bilo 2:3 (11:7, 7:11, 13:11, 10:12, 10:12). zatim Ronald Ređep dobiva Frane Runjića 3:1 (11:8, 7:11, 11:6, 11:8). U igri parova ponovo bolji varaždinski par Ređep/Zeng od F. Runjić/M. Runjić 3:0 (11:5, 11:6, 11:5) i “točku na i” stavlja Zeng Jia pobijedivši Marina Runjića 3:1 (9:11, 11:6, 11:5, 11:8).

Slijedi repriza prošlogodišnjeg finala s ekipom STK Libertas Marinkolor. Prošle godine su Dubrovčani slavili u tri susreta, a ove godine Varaždinci žele i mogu uzvratiti. U finalu STK Starr nastupit će u punom sastavu, ekipi će se pridružiti i Tan Ruiwu, Kinez s hrvatskom putovnicom koji se sprema u Kini za finalnu seriju. Ovo je je za STK Starr vrhunac i cilj sezone koji su si postavili još jesenas. Osvajanje naslova prvaka Hrvatske za STK Satrr bi značio veliki korak naprijed i najvjerojatnije ulazak u prvih 16 klubova Europe te nastup u Ligi prvaka. Kako je veliki ulog u igri, u klubu ozbiljno prilaze završnim pripremama kako ih ništa ne bi iznenadilo u pohodu na titulu najboljih. Nakon što je ženski sastav ušao u Superligu, sljedeće sezone STK Starr bit će vodeći vrhunski stolnoteniski klub u Hrvatskoj. Takav golemi uspjeh zasigurno će prepoznati i lokalna uprava te sponzori i partneri koji podupiru vrhunske rezultate kako u radu s najmlađima tako i u seniorskom sastavu.
Prvi finalni susret igra se u Varaždinu 17. travnja.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje