Povežite se s nama

Međimurje

Dvanaest medalja za najbolje čakovečke plivače

Objavljeno:

- dana

međunarodni miting u celju

Članovi Čakovečkog plivačkog kluba nastupili su na međunarodnom plivačkom mitingu 31. Pokal mesta Celja. Organizator mitinga bio je PK Neptun Celje, a za ČPK nastupilo je četvero natjecatelja.

U konkurenciji više od 200 natjecatelja iz 21 kluba iz Slovenije i Hrvatske. Natjecatelji su bili podijeljeni u tri kategorije, a ukupno se plivalo u 17 pojedinačnih disciplina.
Čakovečki plivače ostvarili su ponovo lijepe rezultate te su osvojili čak 12 medalja, i to po četiri zlatne, srebrne i brončane.

Andreja Štampar osvojila je 1. mjesto u disciplinama 200 m leptir i 200 m prsno, i 3. mjesto u disciplini 100 m prsno
Kaja Sabol 1. mjesto u disciplini 200 m leđno, 2. mjesto u disciplinama 100 m leđno i 800 m slobodno i 3. mjesto u disciplini 400 m slobodno.
Antonio Šantek osvojio je 2. mjesto u disciplini 100 m leđno, 7. mjesto u disciplini 200 m leđno i 9. mjesto u disciplini 50m leđno. Tin Furdi 1. mjesto u disciplini 100 m slobodno, 2. mjesto u disciplini 50 m slobodno i 3. mjesto u disciplinama 100 m leđno i 200 m mješovito

Izvor:
Foto:

Međimurje

U subotu ponovno dobrotvorna akcija “Radio gorice za Katružu”

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Novo izdanje dobrotvorne akcije “Radio gorice za Katružu” održat će se u subotu, 23. rujna, diljem gornjeg Međimurja gdje će organizatori iz Humanitarne zaklade solidarnosti Katruža Međimurske županije i Radija 1 s prijateljima, donatorima i gostima obilaziti gorice te prikupljati grožđe, mošt i ostale oblike donacije za nove cikluse pomoći međimurske Zaklade građanima.

Polazak je ispred Gradskih bazena Marija Ružić u Čakovcu, odakle se u 8 sati kreće prema Svetom Urbanu, a na brojnim postajama diljem bregovitog dijela našega kraja povorku će pratiti glazba za koju će se pobrinuti provjereni međimurski glazbenici – članovi Skandal benda, Josip Sanjković Mitrica te DJ Radija 1.

U Humanitarnoj zakladi Katruža Međimurske županije ističu da je cjelokupni prihod akcije isključivo namijenjen pomaganju bolesnim osobama s ovog područja, te pozivaju građane da se uključe donacijom u grožđu, moštu, novčanim prilozima ili nekim drugim oblikom doprinosa postanu sudionici ove lijepe priče koja dugi niz godina širi svjetlost nade ljudima u potrebi.

Nastavite čitati

Međimurje

FOTO Radna akcija u vrtiću „Maslačak“: roditelji izradili nova igrala, a djeca ih obojala

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U vrtiću „Maslačak“, područnom odjelu Dječjeg vrtića „Cvrčak“, održana je radna akcija uređenja vrtićkog dvorišta.

Roditelji su nabavili materijale te od njih izradili stolove, klupice, kuhinju i glazbeni kutak. U vrtić su došli kao pravi majstori s alatom i od drveta napravili „ čuda“.

Sve je obojano zajedno s djecom koja su aktivno sudjelovala, što daje posebnu vrijednost svemu napravljenom.

Obojana su i sva postojeća igrala, a na klackalice i njihaljke stavljene su nove sjedalice.

– Vrtićko dvorište područnog odjela „Maslačak“, Dječjeg vrtića „Cvrčak“, dobilo je novi sjaj. Djeca će uživati u igri na igralima koja su napravili njihovi roditelji, a oni sami obojali po želji. Veliko hvala roditeljima, djeci i odgojiteljima na hvalevrijednoj akciji – poručili su iz vrtića.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje