Vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Martijanec, u društvu su gostiju iz cijele Hrvatske, Slovenije i Srbije, održali svoju 123. sjednicu društva.

Predsjednik DVD-a Martijanec Saša Lenček podnio je izvještaj o radu društva u 2018. godini. Od 177 članova, koliko ih danas ima DVD Martijanec, predsjednik je posebno istaknuo rad djece i mladeži za koje se sustavno osiguravaju sve bolji uvjeti djelovanja.

Sjednica je bila prilika za dodjelu nagrada i priznanja istaknutim pojedincima i poduzećima koji pomažu rad društva, primljeni su novi članovi i zacrtani planovi rada u tekućoj godini.

– Planovi su veliki, a što je i veliki izazov članovima, i vodstvu u čuvanju dugogodišnje požrtvovne tradicije – istaknuo je predsjednik Lenček.

Odaziv velikog broja gostiju on pripisuje tradiciji redovnog druženja i suradnjom s vatrogasnim društvima iz zemlje i inozemstva.

U ime Vatrogasne zajednice Varaždinske županije prisutne su pozdravili predsjednik Vatrogasne zajednice Općine Sveti Đurđ, Krunoslav Turković i tajnik županijske zajednice Zvonko Videc.

Načelnik Općine Martijanec Dražen Levak vatrogasce je istaknuo jednom od najvažnijih karika života u Martijancu, važne za sigurnost ali i društveni život.

Komentari

Komentara

loading...