Povežite se s nama

Crna kronika

Dvojica iz Pribislavca uznemiravala članice Crvenoga križa i vikala na njih

Objavljeno:

- dana

Jučer, 4. siječnja, nešto poslije 12 sati u Čakovcu, Ulici kralja Tomislava, u prostorijama gradskog društva Crvenoga križa, javni red i mir narušavali su 34-godišnjak i 51-godišnjak, obojica s područja općine Pribislavec, javila je PU međimurska.

Nezadovoljni pružanjem usluge vikali i galamili su na članice Crvenog križa, čime su ih uznemirili i omeli u njihovu radu.

Alkotestiranjem je utvrđeno da je 51-godišnjak prekršaj počinio pod utjecajem alkohola od 0,66 promila, dok kod 34-godišnjaka nije utvrđena prisutnost alkohola u organizmu.

Protiv okrivljenika zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, podnijet će se optužni prijedlog prekršajnom odjelu Općinskog suda u Čakovcu.

Crna kronika

Kod mladog Ivančanina nađena 52 grama amfetamina

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

droga amfetamin PU međimurska1
Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec dovršili su kriminalističko istraživanje nad mladićem starosti 22 godine.

Sumnja se da je kod sebe ilegalno posjedovao 52 grama bijele praškaste materije nalik na opojnu drogu.

Vještačenjem praškaste materije u Centru za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“ utvrđeno je da se radi o kemijskoj drogi amfetamin, javila je policija.

Policijski službenici su nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog podnijeli kaznenu prijavu za kazneno djelo neovlaštena proizvodanja i promet drogama nadležnom državnom odvjetništvu.

Nastavite čitati

Crna kronika

Lopov ukrao dječja kolica vrijedna nekoliko tisuća kuna

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U ponedjeljak, 17. travnja, u poslijepodnevnim satima na parkiralištu uz nasip akumulacijskog jezera HE Dubrava kod naselja Oporovec nepoznati počinitelj ukrao je dječja kolica koja je vlasnik ostavio pokraj svog osobnog automobila i otišao u šetnju nasipom.

Materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja kaznenog djela podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Nastavite čitati