Povežite se s nama

Zabava & Stil

Dvorac u Jalkovcu postao je novo hit mjesto za vjenčanja poznatih Hrvata

FOTO: KAS event & club centre

Objavljeno:

- dana

Poznati nogometaš Tin Jedvaj i Dina Dragija sudbonosno da jedan drugome rekli su u Varaždinu.

Vjenčanje je održano u crkvi sv. Nikole, a proslava na ekskluzivnoj lokaciji. Naime, nova lokacija u Jalkovcu koja je predviđena za glamurozna vjenčanja te druge privatne ili poslovne prigode je Kas Event & Club Centar.

Izgrađen usred prekrasnog zelenog perivoja, zaštićenog spomenika parkovne arhitekture koji datira još iz daleke 1860., Kas Event & Club Centar nekadašnja je konjušnica, a danas moderna lokacija s elementima suvremenog dizajna i tradicionalne arhitekture za najglamuroznije proslave. U blizini se nalazi i dvorac plemenitaške obitelji Leitner izgrađen 1910. u kasnobaroknom i klasicističkom stilu pa nam je odmah bilo jasno od kuda bajkoviti ugođaj koji prevladava u tome kraju kao stvorenom za romantična vjenčanja.

U Centru je moguće naići na paunove i patke koji spokojno šetaju livadom i dodatno naglašavaju idilični ambijent kao iz najljepših priča.

Prilikom uređenja same lokacije vodila se briga o svakom detalju, a uređenje interijera potpisuje mlada arhitektica Leda Mravlinčić, koja je arhitekturu završila u Milanu i Londonu i koja je svjetske trendove u uređenju interijera uspješno ukomponirala s tradicijom ovog lokaliteta.

Prestižni sjaj novouređenog kompleksa savršeno nadopunjuje zeleni ambijent koji kao da je stvoren za proljetna i ljetna slavlja. Na multifunkcionalnom prostoru lokacije, odmah smo primijetili impresivni Garden Hall, prekrasno uređeni vanjski klimatizirani prostor okružen s gotovo 3 hektara zelenog prostranstva.

Ovaj lokalitet može ugostiti do 250 gostiju, a moguće ga je i dodatno proširi na otvoreno i tako s dragim uzvanicima uživati u proslavi uz idiličnu podlogu neba posutog zvijezdama. Tree Hall je idealan za manje evente, a uz kružni bar u čijem se središtu nalazi raskošno drvo kao simbol života, ali i povezanosti s prirodom, sigurno je da će svih 50-ak gostiju koje prostor može primiti ostati impresionirano.

Izvor: Story

Zabava & Stil

FOTO Uzgajivač 25 puta nastupio s istim konjem na Konjičkim igrama u Zelendvoru

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Tradicionalno povodom Dana Općine Petrijanec 25. lipnja, održane su Konjičke igre u Zelendvoru.

U Zelendvoru su se u organizaciji Udruge Konj moj prijatelj i Općine Petrijanec održale međunarodne Konjičke igre s uzgajivačima konja iz Hrvatske, Mađarske i Slovenije. Bila je to prilika da se pokažu najljepši konji i njihova umijeća, kao i bogate konjske zaprege uz brojne dodatne sadržaje za posjetitelje.

– Ove godine na 10.000 četvornih metara otvorenog prostora održavamo Konjičke igre. Zahvaljujem Udruzi “Konj moj prijatelj” koja je ovu manifestaciju pretvorila u jednu lijepu tradiciju – naglasio je načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec.

– Događaj je vrlo važan za našu Općinu jer rijetko kad i rijetko gdje možete vidjeti ovoliko puno konjskih zapreka i ovih plemeniti životinja. Na području Općine nalazi se nekoliko uzgajivača konja te oni aktivno podržavaju ovu manifestaciju. Kao kuriozitet, imamo uzgajivača koji je 25 puta nastupio s istim konjem na konjičkim igrama, što govori koliko uzgajivači cijene ovu manifestaciju – dodao je Posavec.

Posjetitelji su imali prilike uživati u nadmetanju zaprega s profesionalnom i amaterskom opremom te brojnim drugim konjičkim disciplinama.

Na otvaranju manifestacije bili su prisutni izaslanik župana Varaždinske županije Anđelka Stričaka Darko Majhen, koji se obratio prigodnim riječima, i načelnik Općine Maruševec Mario Klapša.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Glazbeni vikend na Kazališnom trgu: nastupaju Varaždinski vokalni ansambl, Romantix, Big Band…

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Koncertni ured Varaždin i ove godine jedan je od suorganizatora manifestacije „Ljeto u Varaždinu“, a već ovaj vikend očekuje nas pregršt događanja na Kazališnom trgu.

U petak, 1. srpnja, s početkom u 18 sati na pozornicu „kod fontane“ staju polaznici škole pjevanja „Mali slavuji“ uz pratnju DND Banda. Nakon njih publiku će zabaviti čakovečki Big Band uz Ivanu Galić.

Program u subotu, 2. srpnja, započinje već u 10 ujutro, i to na Korzu nastupom Varaždinskih mažoretkinja svih uzrasta.

Subotnji večernji program donosi pregršt rocka i popa. Već u 18 sati svoje znanje pokazat će polaznici Radionice sviranja gitare Tomičić, nakon kojih pozornicu preuzima novoosnovani Varaždinski vokalni ansambl.

Kao šećer na kraju nastupit će i Eurythmics cover band – Romantix!

Svi koncerti i programi održavaju se na otvorenom, a ulaz se ne naplaćuje. U slučaju kiše ili nepovoljnih vremenskih uvjeta, program se otkazuje.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje