Ove nedjelje, 12. srpnja, Savjet mladih Varaždinske županije i Savjet mladih Grada Varaždina za mlade do 35 godina pripremili su drugi po redu pub kviz „Financijska pismenost i poduzetništvo“.

I ovoga puta kviz je održan u popularnom Straussu u Varaždinu uz moderiranje naše poznate kvizašice Ene Velagić. Nažalost, ovoga puta zbog epidemioloških mjera organizatori su morali smanjiti broj ekipa na 12 koje su se natjecale za bogate nagrade pod pokroviteljstvom Grada Varaždina, Gradskih bazena Varaždin i Kina Gaj.

Prva ekipa „PrimAlfa“ osvojila je karte za saunu, druga pod nazivom „Napredni početnici“ pizze, trećeplasirana ekipa „Vidimo se, sutra.“ karte za bazene, četveroplasirana „Heung-minovi sinovi“ karte za kino.

Ovo je još jedan u nizu kvizova koji se provode u sklopu projekta Savjeta mladih Varaždinske županije „Financijska pismenost i poduzetništvo“. Uz formalni dio koji se provodi u obliku interaktivnih radionica u školama, ove godine se provode pub kvizovi u gradovima Varaždinske županije koji predstavljaju neformalni dio.

Organizatori najavljuju da ovisno epidemiološkim preporukama i mjerama biti još kvizova i izvan Grada Varaždina.

Komentari

Komentara