Povežite se s nama

Međimurje

Ela Trstenjak najuspješnija od domaćih igrača

Objavljeno:

- dana

BADMINTON

U dvorani II. osnovne škole Čakovec u organizaciji Badminton kluba Međimurje Čakovec održan je 1. Savezni turnir za seniore Hrvatskoga kupa 2017.

Na turniru seniora nastupilo je 47-ero igrača i igračica iz osam klubova Hrvatske, a među njima seniorska ekipa pod vodstvom trenera Tomislava Grubića. U konkurenciji seniora pobjedu je ostvario Filip Špoljarec (MZ). 

Poredak članova BK Međimurje u seniorskoj konkurenciji: 8. Luka Vlakek, 12. Borna Vadlja,13.  Lino Zadravec,17. David Igrec i 21. Luka Grubić.
U konkurenciji seniorki pobjedu je ostvarila Katarina Galenić (MZ). Poredak članica BK Međimurje u konkurenciji seniorki: 7. Emilija Talan, 12. Ela Trstenjak i 16.  Karmela Vadlja. U konkurenciji muških parova pobjedu je ostvario par Filip Špoljarec / Zvonimir Hoebling (MZ). Poredak članova BK Međimurje u konkurenciji muških parova: 5. Luka Vlahek / Matija Hranilović, 6. Lino Zadravec / Luka Grubić i 11. David Igrec / Zlatko Veber (MČ/OS). U konkurenciji ženskih parova pobjedu je ostvario par Dora Dragčević  / Dora Drvodelić (MZ).Treće mjesto i brončanu medalju osvojila je članica BK Međimurje Ela Trstenjak sa Zagrepčankom Ingom Sadaić (ZM). Poredak ostalih članova BK Međimurje: 7. Emilija Talan / Karmela Vadlja i 8. Barbara Kancijan / Katja Siročić.

Izvor:
Foto:

Međimurje

U subotu ponovno dobrotvorna akcija “Radio gorice za Katružu”

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Novo izdanje dobrotvorne akcije “Radio gorice za Katružu” održat će se u subotu, 23. rujna, diljem gornjeg Međimurja gdje će organizatori iz Humanitarne zaklade solidarnosti Katruža Međimurske županije i Radija 1 s prijateljima, donatorima i gostima obilaziti gorice te prikupljati grožđe, mošt i ostale oblike donacije za nove cikluse pomoći međimurske Zaklade građanima.

Polazak je ispred Gradskih bazena Marija Ružić u Čakovcu, odakle se u 8 sati kreće prema Svetom Urbanu, a na brojnim postajama diljem bregovitog dijela našega kraja povorku će pratiti glazba za koju će se pobrinuti provjereni međimurski glazbenici – članovi Skandal benda, Josip Sanjković Mitrica te DJ Radija 1.

U Humanitarnoj zakladi Katruža Međimurske županije ističu da je cjelokupni prihod akcije isključivo namijenjen pomaganju bolesnim osobama s ovog područja, te pozivaju građane da se uključe donacijom u grožđu, moštu, novčanim prilozima ili nekim drugim oblikom doprinosa postanu sudionici ove lijepe priče koja dugi niz godina širi svjetlost nade ljudima u potrebi.

Nastavite čitati

Međimurje

FOTO Radna akcija u vrtiću „Maslačak“: roditelji izradili nova igrala, a djeca ih obojala

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U vrtiću „Maslačak“, područnom odjelu Dječjeg vrtića „Cvrčak“, održana je radna akcija uređenja vrtićkog dvorišta.

Roditelji su nabavili materijale te od njih izradili stolove, klupice, kuhinju i glazbeni kutak. U vrtić su došli kao pravi majstori s alatom i od drveta napravili „ čuda“.

Sve je obojano zajedno s djecom koja su aktivno sudjelovala, što daje posebnu vrijednost svemu napravljenom.

Obojana su i sva postojeća igrala, a na klackalice i njihaljke stavljene su nove sjedalice.

– Vrtićko dvorište područnog odjela „Maslačak“, Dječjeg vrtića „Cvrčak“, dobilo je novi sjaj. Djeca će uživati u igri na igralima koja su napravili njihovi roditelji, a oni sami obojali po želji. Veliko hvala roditeljima, djeci i odgojiteljima na hvalevrijednoj akciji – poručili su iz vrtića.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje