Povežite se s nama

Sport

Elitna ŽNL: Polet (T) pobjedom u Turčinu izbio na 1. mjesto

FOTO: NK Bednja

Objavljeno:

- dana

Kompletirano je 5. kolo Elitne ŽNL, a neporaženi su i dalje Nedeljanec, Bednja, Polet iz Tuhovca i Jalžabet koji drže čelne pozicije.

Bednja je u nedjelju, 17. rujna u Beletincu ugostila Mladost iz Margečana, a završilo je 4:4. Dva gola za momčad Saše Paske postigao je Richard, dok su po gol dodali Ptiček i Hojski.

Tuhovečki Polet golovima Sakača i Vađunca pobijedio je Dubravku-Zagorac u Turčinu s 2:1. Tuhovčani tako s 11 bodova drže vodeću poziciju.

Jalžabet je pak s 3:0 bio uvjerljiv protiv Novog Marofa. Golove za momčad Đure Kolonića zabili su Car, Jurkić i Lučić.

Dva susreta odigrana još u subotu. Nedeljanec i Polet u Cestici odigrali su 1:1, a Ivančica je s 9:3 deklasirala Razvitak.

Sport

Elitna ŽNL: Razvitak upisao prvu pobjedu na krilima Sinanija, Bednja i Polet (T) izjednačeni na vrhu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Kompletirano je 7. kolo Elitne ŽNL, a vodeći dvojac Polet iz Tuhovca i Bednja iz Beletinca izjednačeni su na vrhu.

Vodeći Polet iz Tuhovca gostovao je kod imenjaka u Cestici, a završilo je 1:1. Jedini gol za Tuhovčane postigao je Merkaš.

Bednja je ugostila vidovečku Budućnost i slavila s 4:1. Beletinčani su se tako na vrhu izjednačili s Tuhovčanima. Obje ekipa sada imaju po 15 bodova. Dva pogotka za momčad Andrije Balajića postigao je Hojski, dok je su po gol dodali Đurin i Horvatić.

Do slavlja je stigao i Jalžabet pobijedivši margečansku Mladost s 3:1. Golove za momčad Đure Kolanića postigli su Pedro, Žugec i Lučić.

Do pobjede je stigao i Razvitak svladavši Dubravku-Zagorac s 4:2. Sva četiri gola za momčad iz Čičkovine postigao je Sinani.

Još u subotu, 30. rujna Nedeljanec je s 2:0 slavio protiv Novog Marofa.

Nastavite čitati

Sport

NK Podravina Ludbreg za dva tjedna dobit će teren s umjetnom travom

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U Ludbregu je izvršena primopredaja pripremljenog terena nogometnog igrališta dimenzija 60 x 40 metara, na kojem će u narednim danima krenuti postava umjetne trave.

Projekt je vrijedan 180.000 eura, a financiran je proračunskim sredstvima Grada Ludbrega i sredstvima Hrvatskog nogometnog saveza, koji je financirao umjetnu travu i postavu iste.

Primopredaji su nazočili gradonačelnik Dubravko Bilić, predsjednik GV Darko Jagić, predsjednik NK Podravine Dražen Crnković, predstavnici HNS te izvođači radova i stručni nadzorni inženjeri- Ovime smo zaključili pripremu podloge za postavljanje umjetnog travnjaka na Podravini. Dimenzija igrališta dovoljna je za igranje utakmica mlađih dobnih uzrasta, ali i treninge svih ostalih ekipa – rekao je gradonačelnik Bilić.

Dovršetak radova očekuje se kroz dva tjedna, nakon čega će teren biti predan na korištenje Nogometnom klubu Podravina Ludbreg.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje