Povežite se s nama

Zabava & Stil

Energične plesačice izvele spektakl u HNK: plesao se jazz dance, hip hop, break dance

Objavljeno:

- dana

Plesni spektakl Studija Lena

Čak 180 plesačica plesalo je u HNK-u na rođendanskoj proslavi Studija Lena.

Varaždinski plesni studio proslavio je velikih deset godina rada u humanitarnom tonu: dio prihoda od prodanih ulaznica uplaćen je Udruzi „Uz tebe sam“, koja brine o s posebnim potrebama.

Plesačice – od kojih je najmlađa imala četiri godine –  su u ovom pravom vatrometu plesa izvodili razne plesne stilove – hip hop, mtv, jazz, suvremeni ples, balet…

Na pozornici su se slavljenicima pridružile i gošće iz drugih plesnih klubova, Plana B, Zemlje sreće, M-fita, DnD-latina,Vivone,Flika i Crazy Hilla.

Program je vodila glumica Hana Kunić uz potporu posebne glazbene gošće, Irme Dragičević.

Udruga plesno-manekenski studio Lena osnovana je 2007 god., u svrhu promicanja i razvoja plesne kulture u Varaždinskoj županiji. Danas ima 100 plesača, koji uče suvremene plesne tehnike, jazz dance, hip hop i break dance

Izvor:
Foto:

Međimurje

Kim Verson u subotu, 4. prosinca, u Čakovcu u sklopu Adventa u gradu Zrinskih

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Facebook/Kim Verson

Prvoga prosinačkog petka u sklopu čakovečkog Adventa očekuju vas Adventski sajam i predstava za djecu, a nastupaju i Bobo i Vujča.

Dan kasnije na Trgu Republike uživajte u sviranju Nikole Grabara (10 sati) te Kim Verson (18 sati), sajmu tradicionalnih međimurskih kolača te nastupima Društva “Naša djeca” i polaznika vrtića, kao i malog zbora Umjetničke škole “Miroslav Magdalenić”.

Toga dana će se kod obiju čakovečkih crkava zapaliti i druga adventska svijeća. U nedjelju će se pak izvođenjem adventskih i božićnih pjesama predstaviti KUD Žiškovec.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Varaždinski panoramski kotač proradit će u petak, a stigao je iz talijanskog Lamborghinija

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ivan Agnezović

Osim jedinstvene i tople Kuće Djeda Mraza, uz Ledenu čaroliju s velikim klizalištem i ogromnim ledenim toboganom, zajedno s bogatom gastro ponudom te ponudom suvenira i poklona, a sve to na predivno, blagdanski uređenim i osvjetljenim ulicama i trgovima povijesne gradske jezgre, na Advent u Varaždinu stiže i nova atrakcija – panoramski kotač.

FOTO Varaždin u centru dobiva novu atrakciju iz koje će pucati panoramski pogled

Adventski Varaždin je čaroban iz svakog ugla, a panoramski kotač omogućit će posjetiteljima
da u pogledu na blagdanski uređen Varaždin uživaju i iz ptičje perspektive.

– Panoramski kotač u Varaždin stiže iz najrenomiranije svjetske tvornice ovakvih naprava, talijanskog Lamborghinija s više od stotinu godina tradicije što je garancija najviše razine kvalitete, sigurnosti i udobnosti. Adventski panoramski kotač bit će postavljen u Gajevoj ulici, a zahvaljujući čak 23 metra visine na koju se njegove gondole podižu, pogled na blagdanski uređen i osvjetljen Varaždin bit će zaista nezaboravan. Ovaj poseban užitak pogodan je za sve uzraste, a u svaku od 18 gondola kotača moći će se smjestiti četiri osobe – objasnili su iz Turističke zajednice grada Varaždina.

Kotač se upravo postavlja, montira i osigurava i za prve vožnje bit će spreman već u petak.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje