Povežite se s nama

U fokusu

Euro-Unit – najveći izbor glazbenih instrumenata i opreme

Objavljeno:

- dana

Požurite

Nova školska godina je pred vratima, a samim time i potreba za kupnjom novih glazbenih instrumenata i opreme za sve polaznike glazbenih škola, akademija i drugih glazbenih ustanova. Svake godine povratak u školske klupe iziskuje velike pripreme, i na vama je da to učinite na vrijeme.

Bitno je dobro proučiti ponudu i cijene, kako biste se na kraju odlučili za najbolji novi proizvod, bilo da se radi o novom instrumentu ili glazbenoj opremi za vas ili vašeg školarca. Upravo zato je Euro-Unit pripremio novi katalog “Natrag u školu 2017.” kako bi vam olakšali odabir, a možete ga prelistati online.

Najveći izbor glazbenih instrumenata

Euro-Unit nudi najveći izbor glazbenih instrumenata i dodatne glazbene opreme, te pratećeg pribora koji je sastavni dio opreme svakog školarca ili studenta, tijekom cijele školske godine. Neovisno da li trebate novu električnu, akustičnu, klasičnu ili bas gitaru, gitarsko pojačalo, digitalni pijanino, klavijaturu, ukulele, violinu, violončelo, klarinet, trubu, trombon, saksofon, flautu, harmoniku, melodiku, usnu harmoniku, akustične bubnjeve ili nešto od dodatne opreme, usnike, remen za gitaru, žice za gitaru, violinu ili violončelo, klupicu za klavir, stalak za gitaru, stalak za klavijature, stalak za note ili ako ste se odlučili za novi mikrofon, slušalice, miksetu, palice za bubnjeve, činele, gitarski efekt, kofer ili futrolu za vašu gitaru, violinu ili violončelo, Euro-Unit je mjesto vaše sigurne kupnje. Posebno treba istaknuti ponudu studentskih setova klasičnih i akustičnih gitara, te setove violina i drugih instrumenata.

Svjetski poznati brandovi i domaći brandovi

Euro-Unit svojim kupcima nudi sve najpoznatije svjetske brandove glazbenih instrumenata, opreme i pratećeg pribora: Yamaha, Fender, Beyerdynamic, Hohner, PRS Guitars, Paiste, Dunlop, Vic Firth, Steinberg, Line 6, Gator, Remo, Ludwig, GHS, D’Addario, Rotosound, Vandoren, Legere, QSC, FBT i mnoge druge. U ponudi su također i njihovi vlastiti brandovi glazbenih instrumenata, opreme i pratećeg pribora: Bwing (violine, viole, violončela i kontrabasi), Ivan’S Guitar (električne, bas, akustične, elektro-akustične i klasične gitare), Ivan’S UKE (ukulele), Canorus (trube, saksofoni, tromboni, krilnice, klarineti, flaute i blok flaute), Lion Style (široki izbor glazbene opreme i pribora: klupice za klavire, stalci za instrumente, futrole za instrumente, koferi za gitare, palice za bubnjeve, marching bubnjevi, štimeri, udaraljke, kablovi i konektori) i Slavonka (tamburice proizvedene u Hrvatskoj).

Najbolje cijene i besplatna dostava

Opremite se na vrijeme za novu školsku godinu. Posjetite online trgovinu www.euro-unit.com za brzu, jednostavnu i sigurnu kupnju iz udobnosti vašeg doma, a sve ostalo prepustite djelatnicima Euro-Unit-a. Ako ste kojim slučajem negdje drugdje pronašli isti proizvod s boljom cijenom, Euro-Unit i za to ima odgovor. Kliknite na gumb “Zatraži bolju cijenu ili postavi pitanje”, pošaljite link s boljom cijenom ili ih kontaktirajte, a Euro-Unit će učiniti sve da vam izađe ususret. Za kupnju putem online trgovine, osigurana je besplatna dostava na području Republike Hrvatske, za iznose iznad 400 kn.

Produljeno jamstvo

Euro-Unit je već godinama garancija za najbolju kvalitetu i najbolje cijene na tržištu. Budući da su im kupci i kvaliteta usluge na prvom mjestu, osiguravaju 3 godine produljenog Euro-Unit jamstva. Neki proizvođači instrumenata nude vlastito produljeno jamstvo u trajanju do 7 godina, ali uz obaveznu registraciju za proizvode.

Posebne pogodnosti Euro-Unit kluba

Euro-Unit njeguje dugogodišnju suradnju s hrvatskim glazbenim školama, učilištima i drugim obrazovnim ustanovama, orkestrima, kulturnim udrugama, koje su članovi “Euro-Unit kluba”. Svi članovi “Euro-Unit kluba” ostvaruju mnoge pogodnosti od pravovremenih informacije o svim pogodnostima, povoljniji najam opreme za ustanovu koja je član kluba i povoljnije uvjete (dodatnih 3% popusta) za kupnju glazbenih instrumenata i glazbene opreme u svim Euro-Unit prodajnim centrima.

Ponuda glazbenih instrumenata i opreme u Euro-Unit-u je izuzetno široka, zato prelistajte novi katalog “Natrag u školu 2017.” gdje je za vas pomno odabrni asortimana za početak nove školske godine. Posjetite online trgovinu www.euro-unit.com ili dođite u neki od Euro-Unit prodajnih centara u Čakovcu, Zagrebu, Rijeci, Puli, Zadru, Dubrovniku, Splitu ili Osijeku.

Uvijek kad je glazba u pitanju!

ADRESA

EURO-UNIT d.o.o (sjedište i izložbeno prodajni prostor)

Ul. Braće Graner 8, 40000 Čakovec

Telefon: 040/829-440

e-mail: [email protected]

www.euro-unit.com

Izvor:
Foto: Euro – Unit

U fokusu

Pacijent sa slomljenim rebrom u OB Varaždin čekao nalaz dva i pol sata, evo što kažu iz Bolnice

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Stara kirurgija OB Varaždin, ravnateljstvo

U redakciju Regionalnog tjednika javila nam se čitateljica koja se požalila na dugo čekanje njezinog oca sa slomljenim rebrom na Objedinjenom hitnom bolničkom prijemu (kirurgija) Opće bolnice Varaždin u vrijeme kada tamo nije bilo drugih pacijenata.

Naime, kako kaže, njezin otac je u četvrtak, 20. siječnja, u večernjim satima pao i slomio rebro te je primljen na Hitnu u Varaždinu, a nakon RTG-a je čekao gotovo dva i pol sata na daljnju obradu.

– Učinjen mu je RTG i oko 19 sati mu je rečeno da će liječnik/liječnica doći za 10 minuta za daljnju obradu, no on je u zgradi OHBP-a – kirurgije sjedio u čekaoni i liječnika/liječnicu čekao gotovo dva i pol sata, odnosno do 21:30, kada mu je izvađena krv i tada su pregledane slike. Jedva je disao – rekla je čitateljica te dodala da do tog vremena u bolničkim prostorijama nije bilo nikoga od medicinskog osoblja ni drugih pacijenata, a poslala nam je i video iz kojeg je to vidljivo.

Kako bismo doznali o čemu je riječ, odnosno koji je razlog dugom čekanju unatoč činjenici da tamo nije bilo drugih pacijenata, poslali smo upit varaždinskoj Bolnici.

Odgovor ravnatelja Damira Poljaka donosimo u cijelosti:

„Dana 20. siječnja 2022. godine u 19:11 sati pacijent je zaprimljen u OHBP-kirurgija Opće bolnice Varaždin. Pregledan je, procijenjena je razina hitnosti te je po pregledu upućen na radiološku obradu (snimke prsnog koša i rebara). Nalaz očitanih slika stigao je u 21:32 sati. Temeljem nalaza RTG snimki indicirana je dodatna radiološka obrada (UZV) abdomena kao i dodatna laboratorijska  dijagnostika. Po pristizanju nalaza pacijent je otpušten na kućno liječenje u 22:18 sati.

Svjesni smo da se to pacijentu ili obitelji doima kao dugo čekanje, no isto tako moramo biti svjesni da je u ta tri sata učinjen pregled liječnika,  RTG snimke, UZV trbuha kao i laboratorij. Važno je napomenuti da dežurni liječnici radiologije Opće bolnice Varaždin osim hitne kirurške ambulante rješavaju dijagnostičke upite sa svih drugih hitnih radilišta Opće bolnice Varaždin te se stoga može desiti čekanje na tražene nalaze. Laboratorijske pretrage kao takve zahtijevaju vrijeme za obradu nalaza koje je uvjetovano tehnološkim parametrima. Radimo na optimiziranju sustava te se trudimo ubrzati obradu pacijenata u hitnim službama, no kraća čekanja mogu se desiti kao što se dešavaju i u svim hitnim službama u svijetu. 

S poštovanjem,

ravnatelj Opće bolnice Varaždin Damir Poljak, mag. soc. geront.“

Nastavite čitati

U fokusu

Iznenada preminuo generalni direktor čakovečkoga Ferro-Preisa Marijan Nöthig (49), rodom iz Varaždina

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ferro-Preis

Iz čakovečkog Ferro-Preisa javili su da nas je u 50. godini života iznenada napustio generalni direktor te tvrtke.

– S neopisivom tugom i nevjericom javljamo da je prije dva dana iznenada preminuo naš generalni direktor Marijan Nöthig, u dobi od samo 49 godina.

Nedostajat će nam njegova predanost i strast prema poslu, energija i njegov optimizam.

Naše misli sada su uz njegovu tugujuću obitelj, za koju je živio svim svojim srcem.

Počivao u miru – stoji na službenoj Facebook stranici tvrtke.

Marijan Nöthig rođen je u Varaždinu 1972. godine. Diplomirao je na FER-u u Zagrebu. Obnašao je više rukovodećih funkcija u raznim tvrtkama. U Ferro-Preisu je bio od 2011. godine, a generalnim direktorom tvrtke postao 2019. godine. Tvrtka je jedna od najvećih ljevaonica na našim prostorima.

Posljednji ispraćaj održat će se na varaždinskom groblju u srijedu, 26. siječnja u 14 sati.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje