GibiGib

Izvijestili smo o prometnoj nesreći koja se dogodila jučer u večernjim satima na istočnoj obilaznici.

>>FOTO Težak sudar kamiona i automobila na istočnoj varaždinskoj obilaznici, ozlijeđen vozač osobnog vozila

Naime, mladić u dobi od 23 godine upravljao je teretnim vozilom s pridodanim priključnim vozilom, desnom prometnom trakom zapadnog kolničkog traka obilaznice prema Turčinu.

– Dolaskom do raskrižja s prilaznom cestom poduzeću, na kojem se prometom upravlja semaforom, u kočenju je skupom vozila ušao u raskrižje na znak neutvrđenog svjetla na semaforu. Tom je prilikom  prednjim dijelom vozila udario u lijevi bočni dio osobnog vozila kojim je prilaznom cestom iz smjera poduzeća, skrećući ulijevo prema Varaždinu, također na znak neutvrđenog prometnog svjetla na semaforu, upravljao 40-godišnjak – ističe PU varaždinska.

Osobno je vozilo uslijed udara odbačeno van kolnika udesno, na mekani travnati teren, dok je skup teretnog i priključnog vozila u zanošenju udario u dva stupa javne rasvjete, stup s konzolama semaforskih uređaja te prometni znak.

U prometnoj je nesreći ozlijeđen vozač osobnog vozila te je prevezen u Opću bolnicu Varaždin, a za vrijeme trajanja očevida sve do 1 sat, zapadni kolnički trak na navedenoj je dionici bio zatvoren za sav promet te se isti odvijao obilazno.

Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju svih okolnosti nastanka prometne nesreće.

– Molimo svjedoke i očevice prometne nesreće da se jave u Postaju prometne policije Varaždin u Kolodvorskoj ulici u Varaždinu ili na broj telefona 192, odnosno 372-404 – ističu iz PU varaždinske.

Komentari

Komentara