Povežite se s nama

Zabava & Stil

Evo tko je dobio jednodnevno putovanje u Europi za dvije osobe

Objavljeno:

- dana

OTKRIVAMO

Od 2018. godine regionalni.com zasjat će u novom ruhu, a vi nas dragi čitatelji i dalje čitajte. Za božićne blagdane spremili smo vam vrijedne poklone.

Ovaj tjedan u suradnji sa Jakopić travel putničkom agencijom jednoj osobi poklanjali smo poklon bon za dvije osobe – jednodnevno putovanje za dvije osobe, destinacija Europa. Poklon bon može se iskoristiti u cijeloj 2018. godini.

Naš dar je dobila Vesna Gadanec.

Inače, od samog početka obiteljski posao obitelji Jakopić prepoznatljiv je po tradiciji, kvaliteti, sigurnosti i zadovoljstvu klijenata. Već godinama je tvrtka Jakopić d.o.o. aktivna u svim područjima autobusnog prijevoza, kao što su javni linijski, ugovoreni i školski prijevoz te povremeni i turistički prijevoz.

Kako bi klijentima pružili kompletnu uslugu, obitelj je otvorila i turističku agenciju Jakopić travel, koja nudi individualne, jednodnevne i višednevne aranžmane prilagođene svakom zahtjevu klijenata. Ljubazno i motivirano osoblje pomoći će svakome u odabiru putovanja, a iskusni, strpljivi i predani vozači vrhunskih autobusa pobrinuti će se da svatko sigurno stigne na odredište.

Na južnoj čakovečkoj obilaznici, tvrtka Jakopić otvorila je 22. prosinca novu benzinsku postaju „Adria Oil“ u sklopu koje se nalazi caffe bar, mjesto za sve koji se žele opustiti i ugodno družiti. Ovo nezaobilazno mjesto svih vozača nalazi se u Ulici dr. Tome Bratkovića 1b.

 

Izvor:
Foto: Arhiva

Zabava & Stil

Sveti Nikola u Centar svijeta dolazi kočijom

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Djeca širom svijeta s nestrpljenjem čekaju idući tjedan kada slavimo njihovog zaštitnika – Svetog Nikolu. Na svom putu punom druženja s mališanima, ovaj će se svetac zaustavit i u Centru svijeta.

Ono što njegov posjet čini zanimljivim i upečatljivim je prijevozno sredstvo kojim dolazi. Naime, ovoga će puta stići, ni manje ni više nego na kočiji. Proći će ulicama grada, posjetiti vrtiće i škole te potom doći na Trg Svetog Trojstva.

– Poziva ludbreške mališane da mu se tamo u ponedjeljak pridruže od 13 do 14 sati. Siguran je da su bili dobri ove godine, stoga je za njim pripremio i darove – poručili su u Gradu Ludbregu.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Panoramski kotač: vožnju od 2 do 3 minute odrasli plaćaju 40, a obitelj 120 kuna

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO: Ivan Agnezović

U Varaždinu je u petak, 3. prosinca, u večernjim satima, pušten u rad panoramski kotač.

Kako je objasnila direktorica Turističke zajednice Grada Varaždina Jelena Toth, kotač je visok 23 metra, a stigao je iz talijanske tvornice Lamborgini. Na kotaču je 18 gondola i u svaku stane četvero ljudi, a vožnja traje dvije do tri minute.

Radit će svaki dan od podneva pa sve do ponoći, a vikendom od 10 sati do ponoći.

Cijena ulaznice za odrasle je 40 kuna, za mlade do 18 godina 30 kuna, za malu djecu u pratnji roditelja je besplatno, a u ponudi je i obiteljska ulaznica za dvoje odraslih i dvoje djece 120 kuna.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje