Povežite se s nama

Zabava & Stil

Fašničke ludorije i kreativni kostimi u subotu zagospodarili Petrijancem

Objavljeno:

- dana

Udruga Petrajski kurent organizirala je i ove godine, 11. veljače, povorku maškara koja je krenula ispred doma u Družbincu pa sve do Osnovna škola Petrijanec.

Tristotinjak ljudi maskiranih u kreativne kostime, ukupno 15-ak skupina, sudjelovalo je u povorci koja se kretala zatvorenom cestom D2 do šatora, gdje ih je kasnije zabavljao band “Luđaci”.

– Hvala svim udrugama i volonterima koji su se i ove godine uključili da se ova povorka održi. Posebno hvala našim Petrajskim kurentima za angažman i organizaciju fašnika. Mnoge udruge sudjelovale su u organizaciji ili povorci pa tako zahvaljujem Udruzi ”Konj moj prijatelj“, DVD-u Družbinec, KUD-u Općine Petrijanec, Lovačkom društvu “Šljuka” Petrijanec, UDVDR-u Klub Petrijanec, NK “Orač” Petrijanec i našim najmlađima u povorci, drugom razredu OŠ Petrijanec i Dječjem vrtiću “Bambi” Petrijanec. Hvala bandu Luđaci na zabavi i praćenju još jednog fašnika – rekao je načelnik općine Petrijanec Željko Posavec.

Zabava & Stil

FOTO Ema Hranj je Miss Beauty Varaždina i Varaždinske županije

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U Prelogu je u srijedu, 7. lipnja održan spektakularni izbor za Miss Beauty grada Varaždina i Varaždinske županije pod vodstvom organizatorice i poduzetnice Lene Radanović.

Ova prestižna manifestacija okupila je deset djevojaka koje su se natjecale za titulu najljepše, a izborom stručnog žirija, šest odabranih finalistica imati će jedinstvenu priliku da se dalje natječu za prestižnu titulu Miss Hrvatske, koja će se dodijeliti u listopadu ove godine u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu.

Šest izvanrednih mladih djevojaka koje su se uspjele izdvojiti i osvojiti svoje mjesto među finalisticama, nakon pažljivog odabira stručnog žirija, te prošle dalje su; Miss catwalk – Dragana Sambolec, Miss fotogeničnosti – Tajana Punčec, Miss elegancije – Ines Salimović, Druga pratilja – Elizabeta Kasun, Prva pratilja – Patricija Dimitrovski te pobjednica – Ema Hranj.

Događaj je bio obilježen vrhunskom modnom produkcijom, s predivnim haljinama modne kuće Aneri Design iz Goričana te Brokat i Bojabee Design iz Varaždina. Osim prekrasnih haljina, djevojke su nosile unikatan nakit Dallay Marra iz Čakovca, koji je dodatno istaknuo njihovu ljepotu.

U natjecateljskom dijelu programa, posjetitelji su uživali uz izvrsne izvedbe talentiranih umjetnika, plesni studio Stars by Lena, plesni studio Valcer,  Scorpio Dance Team iz Zagreba a u glazbenom dijelu nastupili su mlada i talentirana pjevačica Gabriela Hrženjak, te Patrik Zamuda na klaviru i Krunoslav Lajtman na saksofonu.

Izbor za Miss Beauty nije prošao nezapaženo među VIP gostima koji su prisustvovali ovom glamuroznom događaju. Među uglednim gostima su se našli Vjekoslava Pah, Natalija Martinčević, David Greguras, Blaž Puklavec, Željko Bedeković i mnogi drugi.

Cijelim događajem vodila nas je simpatična i šarmantna Karmen Špiranec,
a službeni fotograf bio je Denis Rodeš.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Popularni Let 3 će 21. lipnja održati koncert u Prelogu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Prelog će se u srijedu, 21. lipnja, naći na ŠČfrekvenciji. Trenutno najtraženiji bend u Hrvatskoj i regiji nakon nastupa na završnom natjecanju za najbolju pjesmu Europe u Liverpoolu stiže u Prelog, u stari, dobri Park Mladosti.

– Caffe bar Forum iz Preloga poziva na koncert ovogodišnjih hrvatskih eurovizijskih predstavnika, grupe Let 3. Koncert će se održati u Parku Mladosti u Prelogu, u srijedu, 21. lipnja, od 21 sat – pozivaju organizatori.

Kao predgrupa će nastupiti skupina Wanted 5.

Ulaznice se mogu nabaviti u pretprodaji u Caffe baru Forum u Prelogu ili u Gradskoj kavani u Čakovcu ili na Entrio.hr

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje