Povežite se s nama

Sport

Feelovci pokorili europsku konkurenciju u Osijeku

Objavljeno:

- dana

Šest zlata i srebro

Feelovci zaputili su se u Osijek na Euro show dance challenge 2016.

Sve koreografije s kojima su se natjecali toga dana bile i prvi puta izvedene. Marljivim treninzima dokazali su ponovo da su među najboljima. Dokaz tome je odlično drugo mjesto grupe Feel Show koja se u svojoj konkurenciji borila s Bosnom i Hercegovinom u Street Danceu, koreografa i voditelja Romane Ratkaj čija je i koreografija iz grupe Mega Cicibani, koje su u stilu Jazz Commercial publiku digle na noge i probili led čitavog natjecanja. Megačice nisu oduševile samo publiku, već je i žiri ocijenio njihov nastup za zlato.

Dječaci pod voditeljem Damirom Kačarevićem iz Varaždina, grupa Born To Feel te iz Lepoglave Feel Step, u stilovima Hip Hop i MTV dance također osvojili zlato. Po prvi puta Univerzalni Plesni Studio Feel predstavio se s plesnim duetom pod nazivom Feel Myself, gdje su Dora & Dora osvojile zlatne medalje uz novu voditeljicu u Feelu, Melani Novoselec koja je svoju kreativnost pokazala i kroz juniorke pod nazivom Feel It u stilu Show Dance. Kako je Feel otvorio natjecanje tako je i zatvorio Romaninom zlatnom koreografijom grupe Feel The Best koja je u stilu Show Dance, uz violinu i baletne špice te “trap” muzičkim bitovima bez dvoumljenosti žiri ostavila bez daha.

Ponosni voditelji UPS Feela već rade na novim idejama koje će realizirati odmah nakon Nove godine, jer čeka ih još barem dva natjecanja i poviše nastupa gdje ćete zasigurno imati priliku vidjeti zašto su toliko popularni. Vlasnica, koreografkinja, Romana Ratkaj neumorno gradi planove za sve Feelovce, jer kako kaže, njihov osmijeh njoj je najveća nagrada.

Izvor:
Foto: Feel

Sport

Varaždinac Mateo Žugec bio je na korak do finala Europskog prvenstva u Münchenu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Filip Ude plasirao se u finale konja s hvataljkama na Europskom prvenstvu u Münchenu!

Bit će to njegovo 11. europsko seniorsko finale i ujedno 9. pojedinačno (ima 2 višebojska) čime je dostigao dosadašnjeg rekordera Roberta Seligmana.

36-godišnji Čakovčanin na svom čak 20. EP-u u nedjeljnu borbu za medalje ušao je sa 4. ocjenom kvalifikacija (14.433), a do posljednje kvalifikacijske skupine u igri za finale ove sprave bio je i 20-godišnji Varaždinac Mateo Žugec (13.833) no na kraju je završio kao 12.

Užasna agonija je iza mene. Bili smo na igrama skoro do kraja kvalifikacija. Mislim da mogu biti zadovoljan sa sobom, odradio sam cijelu vježbu, pokazao sam da vrijedim. Bit će bolje drugi puta. Čestitam Udeu koji je ušao u finale i Seligmanu, bila mi je čast stajati pored njih i natjecati se s njima – ističe Mateo Žugec.

Nastavite čitati

Sport

Olimpijska pobjednica Sara Kolak ostala i bez finala Europskog prvenstva

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ludbrežanka Sara Kolak, olimpijska pobjednica u bacanju koplja iz Rio de Janeira 2016. i hrvatska rekorderka nije se uspjela plasirati u finale Europskog prvenstva u Münchenu.

Nastupila je u drugoj kvalifikacijskoj skupini i imala je samo jedan ispravan hitac koji je iznosio 57,31 metara što je pet metara kraće od njezinog ovogodišnjeg najboljeg rezultata (62,62 m).

Iako je nakon prve serije bila vodeća, prestiglo ju je šest bacačica.

Inače, rezultat iz kvalifikacija je za više od 11 metara lošiji od njenog najboljeg rezultata i hrvatskog rekorda (68,43) postignutog prije pet godina.

Tako je Sara nakon Svjetskog prvenstva u SAD-u gdje u kvalifikacijama nije imala ni jedan ispravni hitac, ostala i bez finala na prvenstvu Europe.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje