Nova poljoprivredna apoteka nalazi se na adresi Ulica bana Jelačića 1 u Žigrovcu, samo nekoliko metara dalje od dosadašnje.

Fidos d.o.o. obiteljska je tvrtka u vlasništvu supružnika Vladimira i Gabrijele Holi iz Doljana. Od njezinog osnutka prošlo je više od 20 godina, a idejni začetnici cijele priče bili su upravo supružnici Holi, čiji je višegodišnji trud rezultirao poslovanjem koje se danas može uzeti kao primjer uspješnosti čvrste i stabilne obiteljske tvrtke.

Svojim kupcima osim vrhunske usluge pružaju i najniže cijene na tržištu.

Prije svega nekoliko dana, Fidos d.o.o. otvorio je vrata nove poljoprivredne ljekarne. S obzirom na dokazanu potrebu za proširenjem postojećeg prodajnog prostora te povećanja asortimana zbog povećanog interesa kupaca, otvorena je nova poljoprivredna ljekarna samo nekoliko metara dalje od stare, ovaj puta na adresi Ulica bana Jelačića 1 u Žigrovcu.

Osim ustaljenog asortimana koji uključuje najkvalitetnija enološka sredstva i sredstva za zaštitu bilja na tržištu, umjetna gnojiva, sjemenski i sadni asortiman, pa čak i pirotehnička sredstva za vrijeme zimskih mjeseci, ponuda je sada dodatno proširena. Zbog povećanog interesa kupaca odsad u trgovini u Žigrovcu možete pronaći i veliki izbor hrane za kućne ljubimce, razne vrste alata, boja i lakova, osnovnih kućanskih potrepština i mnoge druge artikle korisne za svakodnevnu uporabu.

Stručni djelatnici koji su kupcima u svakome trenutku na raspolaganju kvalitetnim savjetom koji jamči da će njihovi voćnjaci, vinogradi, ratarske i povrtlarske kulture biti sačuvane od bolesti. S obzirom da se trendovi i sredstva za tretiranje bilja na tržištu konstantno mijenjaju kako bi se zadovoljile aktualne potrebe, u poljoapotekama Fidos d.o.o. smatraju da, osim najboljih proizvoda i vrhunske cijene, kupcu jednako važno pružiti i dobar savjet za njihovo korištenje.

– Izuzetno nam je drago što smo uspjeli ostvariti još jedan od naših ciljeva i omogućiti kupcima da dobiju uslugu kakvu smatramo da zaslužuju: stručnu i efikasnu, onu na koju uvijek mogu računati – govori vlasnik i direktor Vladimir Holi.

Kao što je i dosada to činio, Fidos d.o.o. nastavit će voditi poslovnu politiku izuzetno niskih prodajnih cijena, a s obzirom na dosadašnji uspjeh, tvrtka ima ambicije i dalje širiti svoje poslovanje. Garancija da će u tome uspjeti je i sin Filip koji se poveo roditeljskim poduzetničkim stopama, a novim idejama doprinosi razvoju tvrtke.

– Ovim putem, želimo se također i zahvaliti svim poslovnim partnerima, prijateljima, zaposlenicima i vjernim kupcima koji vjeruju u naš potencijal te su se uvjerili u kvalitetu naše ponude i svakodnevno nam, već dugi niz godina, iskazuju svoje povjerenje – govori Gabrijela Holi.

Fidos d.o.o. poziva sve sadašnje i buduće kupce da posjete poljoprivredne apoteke u Žigrovcu i Jalkovcu i uvjere se u kvalitetu ponude i robe.

Komentari

Komentara