U dvorani Osnovne škole Cestica u subotu, 28. prosinca, Fight Club Kovačić u suradnji s Općinom Cestica organizira borilačku priredbu „Fight night“.

Nastupit će borci iz Fight Cluba Kovačić i gosti iz Mađarske, Slovenije i Srbije.

Nastupit će tako Matija Bešvir, koji sve svoje borbe završava prekidom ili deklasira protivnike, dok će od juniora nastupiti i aktualni europski prvak Emanuel Šprem. Emanuel je višestruki prvak Hrvatske, osvajač Svjetskoga kupa u savate boksu i kickboxingu te jedan od najboljih hrvatskih juniora.

Uz ženski meč, u kojem će nastupiti aktualna osvajačica Kupa Hrvatske Mateja Matijašić, glavni meč imat će domaći dečko iz Cestice, član Fight Cluba Kovačić Željko Kranjc. Željko je u protekle dvije godine dominirao na turnirima u kickboxingu u teškoj kategoriji i sigurno će u rodnom kraju pružiti odličnu borbu. Njegov protivnik bit će aktualni prvak Mađarske, brončani s Europskog prvenstva i treći na Svjetskom prvenstvu Szertaridisz Ermisz.

Ermisz je već nekoliko godina u vrhu teške kategorije u savate boksu, iznimno opasan i fizički spreman borac. Borci Fight Cluba Kovačić treniraju svakodnevno i gledatelji će moći vidjeti uistinu atraktivne, fizički spremne i snažne borce.

Komentari

Komentara