Povežite se s nama

Međimurje

FOTO Evo kako je bilo na spektakularnom aeromitingu u Međimurju

Objavljeno:

- dana

SPEKTAKL U ZRAKU

Aeroklub Međimurje, jedna od najdugovječnijih hrvatskih udruga koja okuplja zaljubljenike u sve što je vezano uz zrakoplovni sport, svoj je 70. rođendan obilježila spektakularnim međunarodnim aeromitingom.

Tako je nakon dugih devet godina ponovno na aerodromu u Pribislavcu  organizirana izuzetno dobro posjećena zrakoplovna priredba u čijem su dvodnevnom programu uživali posjetitelji pristigli iz zemlje i inozemstva.

– Srušeni su svi rekordi posjećenosti! Naime, u subotu je na dane otvorenih vrata Aerokluba pristiglo više od 6.000 znatiželjnika koji su besplatno mogli razgledati motorne avione i jedrilice, a oni najhrabriji imali su mogućnost iskusiti čari skakanja padobranima – naglasio je Zoran Braniša, iskusan zrakoplovac pod čijom se “dirigentskom palicom“ sve odvijalo.

Od direktora spomenute zrakoplovne priredbe doznali smo da sigurnost publike i izvođača izuzetno zahtjevnog letačkog programa u nedjelju ni u jednom trenutku nije bila upitna.

Izvor: Foto: Andreja Krobot

Međimurje

Advent u Općini Donji Kraljevec bogat je sadržajima za djecu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Lijepo će biti blagdansko vrijeme u Donjem Kraljevcu.

Naime, od 2. prosinca do Božića traje Advent u Općini Donji Kraljevec.

Program je fokusiran na sadržaje za najmlađe.

Nastavite čitati

Međimurje

U Pribislavcu će se održati 2. Božićni sajam

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općina Pribislavec organizira 2. Božićni sajam, koji će se održati 17. prosinca na prostoru ispred Općine Pribislavec s početkom u 14 sati.

– Ovim putem pozivamo zainteresirane izlagače da rezerviraju svoj štand za izlaganje na sajmu te da iskoriste priliku za promociju svojih proizvoda i usluga. Rok za podnošenje prijava za rezervaciju štanda je 8. prosinca 2023. godine – ističu iz Općine Pribislavec.

Prijave (Zahtjev za korištenje javne površine) se podnose osobno u Jedinstveni upravni odjel Općine Pribislavec, Braće Radića 47, Pribislavec ili putem e-maila: [email protected].

Zahtjev za korištenje javne površine nalazi se na službenoj web stranici Općine Pribislavec.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje