Povežite se s nama

Crna kronika

FOTO Auto probio ogradu ugostiteljskog objekta u Prešernovoj ulici u Varaždinu

Objavljeno:

- dana

Sve koji su se rano jutros zatekli u Prešernovoj ulici u Varaždinu zatekao je nemili prizor.

Naime, tijekom noći ili rano ujutro netko se autom zabio u ogradu parkirališta Pansiona Maltar. Na fotografijama čitatelja vidi se smrskana ograda i dosta oštećeni auto. Iz PU varaždinske saznali smo da su jutros u 6:30 sati dobili dojavu o ovoj nesreći, ali trenutno ne raspolažu nikakvim dodatnim informacijama o tome što se dogodilo. Još istražuju detalje nesreće.

Crna kronika

Žena (41) lažno prijavila da je silovana na cesti kod Novog Marofa

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

policija

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je 16. travnja podiglo pred Općinskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv hrvatske državljanke rođene 1980. godine zbog počinjenja kaznenog djela lažnog prijavljivanja kaznenog djela.

– Okrivljenicu se tereti da je 4. veljače 2021. u Novom Marofu prijavila policiji da je nepoznata muška osoba 29. siječnja 2021. oko 3.00 sata na cesti u mjestu kraj Novog Marofa počinila kazneno djelo silovanja na njezinu štetu, iako je znala da to nije istina, jer se događaj koji je prijavila uopće nije dogodio – objavio je DORH.

Nastavite čitati

Crna kronika

Kod mladog Ivančanina nađena 52 grama amfetamina

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

droga amfetamin PU međimurska1
Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec dovršili su kriminalističko istraživanje nad mladićem starosti 22 godine.

Sumnja se da je kod sebe ilegalno posjedovao 52 grama bijele praškaste materije nalik na opojnu drogu.

Vještačenjem praškaste materije u Centru za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“ utvrđeno je da se radi o kemijskoj drogi amfetamin, javila je policija.

Policijski službenici su nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog podnijeli kaznenu prijavu za kazneno djelo neovlaštena proizvodanja i promet drogama nadležnom državnom odvjetništvu.

Nastavite čitati