FOTOMarta Konjačić

Varaždinski SDP-ovci sinoć su u hotelu Turist na tradicionalnom susretu ugostili predstavnike medija, za koje je priređen i osebujan kviz znanja o prošlogodišnjem radu ove stranke koja se trudi popraviti rejting.

Predsjednica Županijske organizacije stranke, Barbara Antolić Vupora, pojasnila je da ova ekipa SDP-ovaca nastoji opravdati povjerenje građana.

– S obzirom na to da smo oporbena stranka, nismo uvijek najzadovoljniji. Svjesni smo činjenice da svaka jedinica lokalne samouprave sa svojim čelnikom raspodjeljuje novac. Međutim, onaj dio koji čini oporba je uvijek podzastupljen i zato je bitna objektivnost izvještavanja građana, kako bi  čuli što ona ima za reći – naglasila je Antolić Vupora, dodavši da SDP ima dvije jedinice lokalne samouprave, Grad Ludbreg i Općinu Petrijanec, gdje je ta suradnja s medijima na dobroj razini.

Sudeći prema rezultatima anketa, početkom 2019. godine SDP nije u najboljoj poziciji, ali ova ekipa županijskog SDP-a nastoji  opravdati povjerenje građana u Varaždinskoj županiji, neovisno o tome kako stranka  stoji na državnoj razini.

– Varaždinski SDP je oporba i u Gradu.  Otkad sam ja predsjednik organizacije, pokazali smo da radimo u interesu građana i tako će biti i dalje. Pokazat ćemo da smo prava alternativa na sljedećim lokalnim izborima jer ovako, kako se sada Grad vodi, nije dobro – zaključio je Miroslav Marković, predsjednik Gradske organizacije SDP-a.

Kakva je bila atmosfera na druženju pogledajte u galeriji fotografija:

Komentari

Komentara