Povežite se s nama

Foto i video

FOTO Budući mladenci posjetili Dane vjenčanja: poglede privlačili atraktivne mladenke i zgodni manekeni

čakovca

Objavljeno:

- dana

Privode se kraju ovogodišnji „Dani vjenčanja u Varaždinu 2018.“, posebna manifestacija za sve buduće mladence.

Naime, svi oni kojima zvone svadbena zvona u TTS sport centru Varaždin još su danas imali priliku razgledati prstenje, vjenčanice, torbe, bukete i sve drugo što je potrebno za savršeno vjenčanje. Danas je održana i velika modna revija realizirana u suradnji s modnim kućama, salonima vjenčanica i buticima, a nosili su je manekeni sjeverozapadnog djela Hrvatske u produkciji Marijane Gregurić. – High Care Salus pobrinuo se za make-up predivnih manekenki, a Frizerski salon Gloss za frizure. Vjenčani make-up je jednostavni, a takve će biti i frizure. Predstaviti će se Royal Bride vjenčanice iz Zagreba, Galotti odjela iz Čakovca s odjelima za odrasle i djecu, Salon vjenčanica Lidija s vjenčanicama i dječjim odjelima te haljinama za klencerice, Nikolina vjenčanice iz Varaždina, Kookabee design Melite Kukec i Varteks sa muškim i ženskim odjelima – rekla je Marijana Gregurić, ujedno vlasnica  Frizerskog salona Gloss. Za dobru atmosferu u poslijepodnevnim satima pobrinuli su se Nenad Kumrić Charlie, Kumovi, Bojan Jambrošić i Učitelji, a kako je bilo zabilježio je i naš fotoreporter.

Foto i video

FOTO Velika fotogalerija: 500-ak natjecatelja sudjelovalo u Humanitarnoj utrci Grada anđela

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ivan Agnezović

Danas, 9. svibnja, održana je 2. Humanitarna utrka Grada anđela koju je organiziralo Sportsko rekreativno društvo 315 Sjeverozapad uz podršku Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina.

Start i cilj utrke bili su na Kapucinskom trgu, a trčalo se ulicama Varaždina rutom dugom 4,85 kilometara.

Cjelokupni iznos kotizacije u visini od 50 kuna po osobi namijenjen je Odjelu pedijatrije Opće bolnice Varaždin.

U nastavku u velikoj galeriji fotografija donosimo djelić atmosfere s današnje utrke.

Nastavite čitati

Foto i video

FOTO Posjetitelji u Ludbregu uživali u bojama i mirisima najrazličitijih vrsta cvijeća

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ivan Agnezović

Na Otoku mladosti u Ludbregu u tijeku je međunarodni sajam cvijeća „Flora Centrum mundi Ludbreg 2021.“.

Ovo je već. 25. manifestacija po redu, a s godinama je postala jedna od najvećih takve vrste u Hrvatskoj. No, manifestacija je zbog epidemije koronavirusa prošle i ove godine organizirana kao tržnica te sukladno mjerama i preporukama HZJZ-a i Stožera civilne zaštite.

Prvi dio manifestacije održan je prošloga vikenda, dok se ista nastavlja ove subote i nedjelje, 8. i 9. svibnja. Tržnica je oba dana otvorena do 18 sati.

Od izlagača, odnosno prodavača najviše je onih koji se bave uzgojem cvijeća, no ima tu i aromatičnog te začinskog bilja, ali i svega potrebnog za uzgoj cvijeća i bilja.

U galeriji fotografija pogledajte djelić šarenila s ludbreškog Otoka mladosti.

Nastavite čitati