Povežite se s nama

Foto i video

FOTO Čak 1.500 maturanata okupiralo Varaždin, donosimo najbogatiju fotogaleriju

Objavljeno:

- dana

Velikim mimohodom maturanta ulicama Varaždina započela je Maturantika 2018.

Oko 1.500 maturanata u veseloj povorci kretalo se Hallerovom alejom, Ulicom V. Lisinskog do Trga M. Stančića, zatim Bakačevom do Ulice Lj. Gaja prema Trgu kralja Tomislava do Franjevačkog trga. Nakon toga otišli su Ulicom A. K. Miošića, Ulicom S. Vraza prema Hallerovoj aleji do Parka mladih. Inače, program za maturante organiziran je u Parku mladih, gdje će do petka od 14 do 18 sati za njih svirati DJ i školski bendovi – Cusravci, Šljakeri te bendovi iz Strukovne te Graditeljske, prirodoslovne i rudarske škole. Predstavit će im se i plesači iz Medicinske škole i Prve gimnazije, a u četvrtak ih očekuju i šaljiva sportska natjecanja. Više u fotogaleriji.  

Foto i video

FOTO Proljetno sunce napunilo Varaždin šetačima

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Regionalni tjednik

Dolazak proljeća danas se osjetio i u Varaždinu.

Varaždinke i Varaždinci lijepu subotu iskoristili su za odlazak do grada. Neki se pripremaju za sutrašnju Cvjetnicu, a drugi su već počeli nabavljati sve potrebno za proslavu Uskrsa.

Pogledajte tko je prošetao središtem Varaždina današnje subote i što je u trendu među našim sugrađanima.

Nastavite čitati

Foto i video

FOTO Obrtnici na sajmu u Varaždinu prezentirali i prodavali rad svojih vrijednih ruku

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin i Grad Varaždin prvu ovogodišnju travanjsku subotu iskoristili su te organizirali 15. Obrtnički ulični sajam.

Obrtnici su kupcima do 13 sati u središtu Varaždina pokazali bogatstvo svojih vještina i proizvoda. Predstavili su se na više od 40 štandova. Svatko je mogao naći nešto za sebe na štandovima postavljenima na Trgu kralja Tomislava, u Pavlinskoj ulici i na dijelu Franjevačkog trga.

Posjetitelji su mogli uživati u glazbi te vozilima članova Oldtimer kluba Varaždin.

Pogledajte kako je bilo…

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje