Povežite se s nama

Zabava & Stil

FOTO Čak šest sati odličnog rocka, s Letom 3 publika skakala, mijaukala i lajala

Objavljeno:

- dana

DRUGI DAN “ČEHAJ FESTA”

U čak šest sati odličnog rocka uživala je sinoć brojna publika na drugoj večeri 3. Čehaj festu u Nedelišću.

Oko 3.000 ljudi imalo je priliku prvo slušati Genovu, a potom Kawasaki 3P, koji su potvrdili status rock atrakcije.

Nakon njih na pozornicu se popeo Psihomodo Pop predvođen Davorom Gopcem, koji je publiku bacio u trans starim hitovima. Izveli su i „Fridu“ te „Volim samo sebe“, pjesme sa svojeg prvog albuma starog gotovo 30 godina.

Publika je zamjerila Gopcu što se povremeno „pogubio“ s tekstovima.

No zato je Let 3 odradio besprijekoran koncert koji je bio vrhunac Čehaj festa. Publika je bila u deliriju: pjevalo se, plesalo, skakalo, a kad je Mrle pozvao, zajedno s njim svi su mijaukali i lajali uz pjesmu „Mijau mijau, vau vau“.

– Oduševljeni smo! Organizacija je odlična, cijena karata zbilja povoljna, a atmosfera je vrhunska, kao da smo u Zagrebu. Prvi put smo ovdje u Nedelišću, u ovoj dvorani, i mogu vam reći da ćemo se sigurno vratiti – rekla nam je Mirela iz Varaždina.

Organizator 3. Čehaj festa bio je caffe bar Millenium.

Izvor:
Foto: RT

Zabava & Stil

Regionalni dijeli ulaznice za koncert Sergeja Ćetkovića u varaždinskoj Areni

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Nakon poduže stanke s održavanjem koncerata u ovom velebnom prostoru, Arena Varaždin spremna je ugostiti prvi događaj većeg obujma – nastup velikana s dugogodišnjom karijerom, crnogorskog glazbenika i kantautora Sergeja Ćetkovića!

Za koncert, koji će se održati u subotu, 23. listopada, s početkom u 20 sati, potrebno je pripremiti COVID potvrde. Za sve koji istu nemaju, organizirano je brzo testiranje na mjestu događaja od 16 do 20 sati. Cijena testa iznosi 30 kuna.

Vrata dvorane za posjetitelje su otvorena od 18 sati. Regionalni tjednik dijeli tri puta po jednu ulaznicu za koncert.

Ono što morate napraviti lajkati našu Facebook stranicu i u komentaru označiti osobu kojoj bi poklonili odlazak na koncert.

Sretnike ćemo objaviti do četvrtka navečer.

Ulaznice će sretnici preuzimati u petak, 22. listopada od 9 do 16 sati.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Za ulaz na koncert Sergeja Ćetkovića potrebna COVID potvrda ili negativan test

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Nakon poduže stanke s održavanjem koncerata u ovom velebnom prostoru, Arena Varaždin spremna je ugostiti prvi događaj većeg obujma – nastup velikana s dugogodišnjom karijerom, crnogorskog glazbenika i kantautora Sergeja Ćetkovića!

Za koncert, koji će se održati u subotu, 23. listopada, s početkom u 20 sati, potrebno je pripremiti COVID potvrde. Za sve koji istu nemaju, organizirano je brzo testiranje na mjestu događaja od 16 do 20 sati. Cijena testa iznosi 30 kuna.

Vrata dvorane za posjetitelje su otvorena od 18 sati, stoga se mole svi da na koncert stignu na vrijeme, kako bi se izbjegle nepotrebne gužve.

Pitate se što ovaj karizmatičan glazbenik priprema varaždinskoj publici? Evo njegovog odgovora!

– Sjajnu glazbu, dobru energiju, mnogo emocija, lijepo druženje i pozitivnu atmosferu. U situaciji u kojoj živimo, trudim se da moji koncerti budu trenutak kada se izmjestimo iz stvarnosti, zaboravimo na probleme koji nas okružuju i prepustimo se glazbi i uživanju. To nas puni pozitivnim emocijama, osvježi nas, da nam novu snagu da idemo dalje.

Moć glazbe je jako ljekovita i vjerujem da će upravo tako biti i na ovom koncertu. Što se tiče pjesama, izvodit ću sve one koje su obilježile moju karijeru i koje publika voli, ali bit će tu i novih, snimljenih tokom posljednje dvije godine, kao najava novog albuma – poručio je.

Ako još nemate svoje ulaznice, za kupnju su još uvijek dostupne u sustavu i prodajnim mjestima Eventima te se mogu nabaviti na BP Petrol, Tisak Media centrima i Mjenjačnicama Exclusive Change!

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje