Povežite se s nama

Foto i video

FOTO Čakovec: posjetite sajam „Jesen i kesteni“, miris pečenih kestena širi se gradom

Objavljeno:

- dana

U organizaciji Turističke zajednice Grada Čakovca je jučer, 16. listopada, u Čakovcu počeo sajam „Jesen i kesteni“, a trajat će do sutra, 18. listopada.

Vrijedni izlagači prezentiraju svoje jesenske proizvode poput eko proizvoda, voća i povrća, raznih rakija, meda i proizvoda od meda, vina te drugih pića i delikatesa, a sajam je obogaćen mirisom pečenih kestena koji se širi Ulicom kralja Tomislava.

– Posjetite sajam „Jesen i kesteni“ i pogledajte svu raskoš najšarenijeg godišnjeg doba! Potražite omiljeni domaći proizvod, podržite domaće izlagače te uživajte u mirisu i okusu jesenskih delicija – poručuju iz TZ-a Grada Čakovca, uz važnu napomenu:

– „Jesen i kesteni“ provodi se uz pridržavanje svih propisanih mjera sprečavana širenja COVID-19 virusa, kao i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Pokažimo da smo odgovorni i da ćemo i ubuduće moći organizirati programe i manifestacije u našem lijepom gradu.

Posjetili smo sajam u Čakovcu, a naš je fotograf zabilježio djelić atmosfere.

Foto i video

FOTO Varaždinski vatrogasci i pčelari uklanjali roj pčela sa zgrade na Korzu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ivan Agnezović

Danas, 11. svibnja, na jednom od objekata na varaždinskom Korzu našao se zalutali roj pčela.

Pčele su svoje mjesto našle pod žlijebom, no na poziv građana oko 12 sati u pomoć su pristigli vatrogasci JVP-a Varaždin i pčelari Hrvatske pčelarske službe 112 koji su brzom intervencijom uklonili pčele i premjestili ih na prikladnije mjesto.

Evo kako je izgledala današnja intervencija.

Nastavite čitati

Foto i video

FOTO Predstavljena nova vatrogasna cisterna, služit će u gašenju većih požara

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ivan Agnezović

Ispred vatrogasnog doma u Trenkovoj ulici u Varaždinu danas, 10. svibnja, predstavljeno je još jedno novo vatrogasno vozilo.

Gradska vatrogasna zajednica preuzela je novu cisternu koju će koristiti vatrogasna društva iz sastava GVZ-a Varaždin.

Vozilo će služiti u gašenju većih požara i požara otvorenih prostora. U slučaju havarije na vodoopskrbnom sustav vozilo može služiti za opskrbu stanovništva pitkom vodom.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje

Error, no Ad ID set! Check your syntax!