Povežite se s nama

Život i društvo

FOTO Članovi KK Garestin približili Varaždincima čari konjičkog sporta

Objavljeno:

- dana

DANI OTVORENIH VRATA

Članovi Konjičkog kluba Garestin pri put su organizirali ” Dan otvorenih vrata kluba”, a subotnji program počeli su s polaznicima terapijskog jahanja.

Posjetitelji su tijekom podneva uživali u suncu i prezentaciji koja im je omogućila da štošta zanimljivo doznaju o ovom sportu.

Članovi kluba posjetiteljima su prezentirali discipline u kojima se natječu i svoj rad u terapijskom jahanju te školi jahanja.

Od početnika u školi jahanja, do iskusnih plasiranih jahača u dresurnom, preponskom i daljinskom (endurance) jahanju.

Iz kluba ističu kako će i ubuduće raditi ovakve događaje sa poboljšanim programom:

Izvor: Foto:

Život i društvo

Varaždinac Audijem pokosio psa kod Finčevca, vlasnica (61) prekršajno prijavljena

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U subotu, 27. veljače, oko 19.40 sati, u Finčevcu je 31–godišnji vozač upravljao osobnim automobilom Audi varaždinske registarske oznake krećući se u smjeru Križevaca.

Tom prilikom na ulicu je istrčao pas vlasništvo 61-godišnjakinje, koja nije poduzela sve mjere da pas ne izađe na cestu bez nadzora te je vozilo udarilo u psa.

Protiv vlasnice psa će biti pokrenut prekršajni postupak.

Nastavite čitati

Život i društvo

Lukom pozvao Ludbrežane da prijave svoje dimnjake oštećene u potresu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Lukom d.o.o. uputio je Javni poziv kojim se pozivaju vlasnici obiteljskih kuća na području Grada Ludbrega da prijave oštećenja dimnjaka nastalih elementarnom nepogodom potresom na e-mail: [email protected]

Prijave oštećenja se mogu podnijeti i pisanim putem na adresu:

Lukom d.o.o., Koprivnička 17, 42230 Ludbreg ili na info telefon: 042/811-422.

Podaci za prijavu moraju sadržavati ime i prezime, adresa podnositelja, OIB, adresa lokacije oštećenja, kratki opis oštećenja.

Po izvršenoj prijavi stručna dimnjačarska služba zajedno s dobrovoljnim vatrogasnim društvom Ludbreg pregledat će oštećenja dimnjaka i pomoći građanima oko rušenja dijela dimnjaka koji ugrožava sigurnost objekta i ljudi.

Iz Lukoma također mole da se ovaj poziv ne zlouporabi te da se prijave oštećenja dimnjaka nastalih u potresu. Službenom evidencijom dimnjačarske službe prethodna oštećenja neće se uvažiti.

Nastavite čitati